31/48 anonim válasza:
Wash személyesen ismer, kérdezd őt. De nekem mindegy mit hiszel.
A kérdés nem rólam szólt, hanem a te formádról.
32/48 anonim válasza:
Nem tudom mit kell kiakadni kérdező? Kérted a véleményeket. Hát kaptál! Ha nem tetszik az már nem a mi bajunk.
33/48 A kérdező kommentje:
Csodáltam a mester türelmét régen is, de ez csak a testépítőkről alkotott negatív képemet erősíti, lehet neked akármilyen szaktudásod és tapasztalatod, nézhetsz ki akárhogy. :) Emberileg ezzel leírod magad előttem.
2014. júl. 15. 21:59
34/48 anonim válasza:
Az a baj hogy minket egyáltalán nem érdekel hogy neked kiről mi a véleményed. Neked viszont számít, máskülönben átlagon aluli gyík testtel nem itt kérnéd ki a véleményünket...
35/48 anonim válasza:
Te félrebeszélsz kérdező. Sosem voltam türelmes, rengeteg 20-30 oldalas kemény anyázós vitám volt montezként is.
36/48 A kérdező kommentje:
#34 Ehhez már nem tudok mit hozzáfűzni. :D
#35 Néha tényleg elfogyott Montez türelme, de ahhoz már nagyon fel kellett húzni. Olvastam sokat az oldalon, nem csak 1-2 válaszát. Te (ő?) meg már majdnem minden válaszban lekezelően viszonyulsz az illetőkhöz.
Na mindegy, ez ilyen korszakváltás nekem is, régi Montez nincs, én edzeni kezdtem, szeptembertől új suli. Mindig nehezen viselem a változásokat, de nincs értelme a múlton rágódni, szép volt, jó volt.
2014. júl. 15. 22:09
38/48 anonim válasza:
Nem kell itt siránkozni, eddz és majd jobb leszel. Az meg, hogy pár emberrel megint több utál engem az nem izgat. Aki ismer személyesen is, az tudja, hogy jófej vagyok.
39/48 anonim válasza:
Valóban ismerem Montezt/sandorzsoltot, aki amúgy egy végtelenül rendes és segítőkész ember, csak ez a sok idióta tönkretette az idegeit. Láttam a folyamatot, és én is átestem rajta. Úgy könnyű pofázni, ha nem tapasztalod meg erről az oldalról, de amikor a sok önmagát nagyokosnak hívő hülyegyerek, akiknek ha van sapka, az a baj, ha nincs, akkor meg az,nekiáll a semmire beszólogatni, érvekre nem reagálni, és játszani a keményt, akkor ez történik. Pl itt vagy te is: felraksz egy képet a semmire, aztán játszod a konteóst, majd a primadonnát. Ki a fene vagy te, és mit tettél le az asztalra, hogy akárki felett is ítélkezni merj? Vagy mégis mi a fenét vártál ettől a kérdéstől, úgy őszintén? Ennyi eszed van csak húsz évesen?
40/48 A kérdező kommentje:
Nem utállak, csak az egód kicsit megugrott mióta új néven vagy.
2014. júl. 15. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!