21/48 tkodit válasza:
Nincs azzal baj, ha szereted magad így is, de ne kezdj el magyarázkodni, hamár egyszer kiraktad a szinte farokig érő képed, és véleményeket vártál rá. Testépítés kategóriában ez semmi, ezt már sokan elmondták. Ha nyáladzó tiniket akarsz, akkor írj a szerelem-szex rovatba.
22/48 anonim válasza:
19-es
Úgy látszik nem értetted meg amit írtam. Én csak annyit akartam írni, hogy az izom nem tudja hogy hol edz csak azt tudja, hogy jó keméyen össze kell húzódnia. Nem írtam semmi olyat hogy ugyanannyierő kell minden gyakorlathoz
23/48 A kérdező kommentje:
Vajon a sw-s csoportban facebookon miért nem megy ez a mocskolódás és egymás lehúzása? :) Kétszer voltam teremben, annyi elég is volt, tiszteletem a kevés kivételeké, és a nagymester Montezé.
2014. júl. 15. 21:24
24/48 A kérdező kommentje:
Most, hogy Montezre rákeresve azokat olvastam, hogy sandorzsolt állítólag ő, a következőket gondolom:
Valaki, aki már jól kiismerte itt évek alatt, visszaél vele, csak felvett helyette egy bunkó stílust, vagy Montez tényleg ilyen lett, amitől nagyot csalódnék benne. :D
Szóval kedves kamumontez, lehet hogy mindenki beszopja, hogy te vagy az eredeti, de én nem. :)
2014. júl. 15. 21:45
25/48 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért akarnak egyesek véleményt kérni egy teljesen átlagos testről. Semmi extra nincs benne, ezt bármelyik vékony srác el tudja érni minimális edzéssel, azt mondom valaki kemény éveket edzett és elég durván néz ki (nem cuccolva) az oké, de a nulláról véleményt kérni... És ezt nem b@ szogatásként írom, csak értelmetlen az egész. Azt mondom 13 lennél, oké, de 20 évesen ez tényleg semmi.
26/48 anonim válasza:
Én vagyok montez, de sosem voltam mester, fegyences meg főleg nem. Néha végzek saját testsúlyos edzést, de nem jellemző. Persze a húzódzkodás, tolódzkodás az alap egy testépítőnél is.
27/48 anonim válasza:
Veled nem voltam bunkó kérdező, de akik kocsogok azok régen is megkapták tőlem az adagot montezként is. Régen is bunkonak tartottak itt sokan, mint most is. Én nem változtam.
28/48 A kérdező kommentje:
Akkor vagy Montez, ha én a pápa. :DD
Valaki nem ismerte egyébként személyesen?
2014. júl. 15. 21:51
29/48 anonim válasza:
Most nem értem miért nem lehet elhinni, hogy sandorzsolt Montez? Szerintem egyszerüen megunta, hogy pár hónapos edzésmúlttal rendelkező hülyegyerekek ki akarják oktatni
30/48 A kérdező kommentje:
Ha így van, akkor sajnálom, kibújt a szög a zsákból és itt van az eredeti "Montez". Mindenesetre nekem a régi jobban tetszett.
2014. júl. 15. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!