Nagyon fura a bicepszem nem akar bedurrani sőt edzéseken eléggé puha alig feszűl meg rendesen? 3 gyakorlatot csinálok : 1. Bicepsz ferdepadon egykezes súlyzókkal 2. Bicepsz állva, francia rúddal 3. Koncentrált bicepszgyakorlat vagy Scott pados edzés
Csak tippelek, gondold végig nem-e ezek közül valami:
-diéta van, nincs annyi energia, nincs bedurranás
-túl nagy súly (ezért/vagy szabálytalan a végrehajtás)
-a szabálytalan végrehajtásból következően inkább az alkarod, vagy a vállad dolgozik
- nem variálod, cserélgeted a gyakorlatokat és hozzászoktál
zsír mennyi megy?
multivitamin?
tömegeléskor én azt gondolom a bcaa elhanyagolható, szálkásításkor nagyobb szerepe van, hiszen ekkor nem kerül +ch a turmixba.
Akkor nem tudom. Szerintem a felsoroltak közül lesz valahol a hiba.
21-től sem volt semmi?
Én azt mondom még, hogy próbáld meg a következő edzést kis súlyokkal csinálni, utána térj vissza ugyanarra, amennyivel 8-12 megy.
Ha ezután sincs semmi, akkor pihentesd 1-1,5 hétig, lehet hogy csak az a baja. A kihagyás után pedig újra felébred talán.
Igaz, a bedurranás nem feltétele a fejlődésnek, de én is jobban és nyugodtabbnak érzem magam, ha a végére feszülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!