Ti hogy bírtok annyi szénhidrátot megenni tömegelés alatt?
Figyelt kérdés
Kalkulátor azt írja kb. 400 gramm szénhidrát kell egy nap, ami fehér rizsbe fél kg. Ezt ti hogy bírjátok lenyomni? Én már fele annyitól is jól ellenék egész nap.2014. júl. 14. 19:56
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, én simán megeszem, van hogy még éhes is vagyok mellette.
2/5 tkodit válasza:
Rizsből nekem általában könnyen csúszik az adag, pufirizs már kevésbé akar lemenni... :D
Amúgy a zsírbevitelen emelni egy egyszerű megoldás, ha nehezen csúszik a kaja.
3/5 anonim válasza:
Az, hogy mit ad ki egy kalkulátor, egy dolog. Majd kitapasztalod. Én is pár hónapig tömtem magamba a legelején 440g rizst naponta (kifőzve cirka 1 kiló), aztán jó nagy dagadt pacal is lettem.
4/5 anonim válasza:
Én nemrég még 650 gramm ch-t ettem, kicsit már töménytelen volt :D
Ha gondok vannak a megevéssel, akkor a kalóriák egy részét fedezd zsírból (az alap 1g*ttkg-on felül).
5/5 anonim válasza:
285 gramm szénhidrátot eszek jó sok zöldséggel, 94 kilósan de még bőven lemenne ennek a duplája.Ilyenkor irigylem az ektomorfokat akik zabálhatnak kedvükre.Nekem nem okozott gondot 700-800 g CH-t lenyomni töltéskor.Nem értelek titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!