Ha kockahasat csinálok, akkor az jo ha chips meg ijen. Helyett sös kukit eszem?
Na jó őszintén szólva csak lovagoltam ezen a kissé tudatlan kérdésen.
Ne haragudj,gyökérnek is érzem magam kicsit.
A lényeg,hogy amit írtam az egy nagy baromság,ne vedd komolyan TÉNYLEG.
Hogy normálisan is válaszoljak akkor.
A puki legalább olyan hízlaló mint a chips, a sertéseket is kukoricával hízlalják fel pl.
A libát is kukoricával tömik hogy hízott mája legyen.
Mindamellett kb semmi egészségeset nem tartalmaz.
A só nem hízlal viszont vizet vonz, lerakódik a bőr alá , és vékony zsírrétegnek tűnik, és így kevésbé érvényesül az izomzat látszatra.
Bringázás jó kivéve annak aki nagy izomtömeget akar, annál a túlsok/túlintenzív kalóriégetés(sok futás/bringa stb) ellenjavallt, mivel a szervezet az izmokat is elkezdi felhasználni edzés közben.
Ha már elragadtatod magad némi nasira akkor edzés elött fogyasztva a kissebbik rossz, mert edzés elötti szénhidrát bevitelnek tekinthető, amit a szervezeted tud égetni az edzés közben.
Hasizom erősítésre hasprés jó, de a gravitációs csizmával végzett gyakorlatok felülmúlhatatlanok.
Nem az a lényeg mennyit csinálsz,hanem hogy mennyit csinálsz ahhoz képest amire képes vagy, illetve hogy milyen szintre jutsz el.
Még1*bocs hogy idióta választ adtam elösször.
Kitartást a célodhoz ;)
Ja és még> [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!