Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha kockahasat csinálok, akkor...

Ha kockahasat csinálok, akkor az jo ha chips meg ijen. Helyett sös kukit eszem?

Figyelt kérdés
Olcsó,es finom is

2014. júl. 14. 09:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Kössz flash,bár xd egy kicsit sokallom a 600-700 felulést.amugy meg nem vagyok dagadt,csak tudjátok olyan 'kis buggy' van a hasamon,ezt kell eltintetnem
2014. júl. 16. 16:56
 12/12 Flash! válasza:

Na jó őszintén szólva csak lovagoltam ezen a kissé tudatlan kérdésen.

Ne haragudj,gyökérnek is érzem magam kicsit.

A lényeg,hogy amit írtam az egy nagy baromság,ne vedd komolyan TÉNYLEG.

Hogy normálisan is válaszoljak akkor.

A puki legalább olyan hízlaló mint a chips, a sertéseket is kukoricával hízlalják fel pl.

A libát is kukoricával tömik hogy hízott mája legyen.

Mindamellett kb semmi egészségeset nem tartalmaz.

A só nem hízlal viszont vizet vonz, lerakódik a bőr alá , és vékony zsírrétegnek tűnik, és így kevésbé érvényesül az izomzat látszatra.

Bringázás jó kivéve annak aki nagy izomtömeget akar, annál a túlsok/túlintenzív kalóriégetés(sok futás/bringa stb) ellenjavallt, mivel a szervezet az izmokat is elkezdi felhasználni edzés közben.

Ha már elragadtatod magad némi nasira akkor edzés elött fogyasztva a kissebbik rossz, mert edzés elötti szénhidrát bevitelnek tekinthető, amit a szervezeted tud égetni az edzés közben.

Hasizom erősítésre hasprés jó, de a gravitációs csizmával végzett gyakorlatok felülmúlhatatlanok.

[link]

Nem az a lényeg mennyit csinálsz,hanem hogy mennyit csinálsz ahhoz képest amire képes vagy, illetve hogy milyen szintre jutsz el.

Még1*bocs hogy idióta választ adtam elösször.

Kitartást a célodhoz ;)

Ja és még> [link]

2014. júl. 16. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!