Hogy lehet 1 hét alatt 0.5 vagy 1 kilót fogyni? 178 cm vagyok és 87 kiló, szeretnék edzeni is, szóval rendes kockahasat, meg izmos karokat, izmos lábakat, de nem tudom, hogy úgy kéne?
hogy előbb lefogyok és utána kondizni(ha először lefogynom kéne akkor mennyire?) vagy rögtön kondiznom és úgy "kigyúrni" magam?Mert páran azt mondták,hogy nem fogynom kéne hanem rögtön kondiznom,de szerintem ez hülyeség.
Hogy lehet itthon hetente fogyni 1 kilót?Mennyit fussak,mit egyek és mennyit?Meddig fogyjak le a 87 kilóból?
Ja és hogy lehet elérni,hogy eres legyen a karom?
Köszi minden segítséget és kérlek ne oltsatok le,nem értek ehhez,csak régen ,ég voltam úszni csak fülnyálkahártya gyulladás vagy valami hasonló miatt abba kellett hagynom és ennyire elhájasodtam :(
JA hangsúly a fokozatosságon van.Ez fontos hogy az erőnléteden ne akarj felül teljesíteni mert csak elmegy a kedved már az elején.Fokozatosság és kitartás.
A kondizás pl nem fogyásra van kitalálva.
Nem olyan mint a futás,bringázás,hogy folyamatos egyenletes magas pulzustartományban dolgozol.
Am ami nekem a legjobban bevált az az hogy kondi aztán pedig futás.
Hát most ez attól függ mi a jövőbeli célod?
Szeretnél akkora lenni mint hulk?
(Kemény edzés+Vödrös cuccok.)
Szeretnél erős lenni, de a méretet nem tartod olyan fontosnak?
(Kemény edzés+lehetőleg jó kaja,de még anélkül is lehetsz igazán erős tök hétköznapi kajával.
Mondjuk a kajád tartalmazzon fehérjét azért.>>>hús ,tej, tojás,*rizs*)
Szeretnél szálkás lenni kockahassal?
Ne egyél gyorsfelszívódású szénhidrátokat.(chips,süti,fánk,kenyér stb. Figyelj a napi kalóribeviteled és napi kalóriafelhasználásod arányára elég lehet csak érzésből,hogy mennyire pontosan tudod eltalálni ezt magadon úgyis észreveszed hogyha sok akkor hízol, ha kevés akkor fogysz, ha túl kevés akkor fogysz és csökken az energiád is )
Ha nem akarsz szigorúan lemondani minden nassról,csak simán izmos,erös és átlagosan vékony akarsz lenni *kidülledő has nélkül persze* akkor csináld úgy hogy eszel ilyeneket is de nem minden nap chips fagyi süti nasi.
(Én pl tök átlagosan kajálok, nasi is megy alkalmanként, mesterséges ill vödrös és kivont dolgokat én nem használok.
184cm/85 kg
Heti 6* ~30percet edzek otthon húzódzkodás,rúdon lógás minden edzésen egy kicsit( 0,25kg )emelek a magamra akasztott súlyon.
Most így 97kg-ot mozgatok de megyek feljebb.)
És akkor még az egyéb dolgokról calcium ,magnézium, (ízületvédők),és a vitaminbevitel fontosságáról nem is beszéltünk.
Na meg a kitartás,motiváció,és hogy mennyire teszed oda magad.
Egy egész könyvet lehetne írni a kérdésedre, nagyvonalakban ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!