Milyen az öltözködési stílusotok?
Sziasztok
Kíváncsi vagyok, hogy itt a fórumon az izmos fórumtagoknak (testépítőknek) milyen öltözködési stílusa van, hétköznapokban hogyan szoktak öltözködni, ilyensmi ?
Megkérlek írjátok le röviden és életkort is mellé.
Előre is köszönöm.
"Kíváncsi vagyok, hogy itt a fórumon az izmos fórumtagoknak (testépítőknek)"
Előre szólok, hogy én nagyon messze állok az izmostól.
Én egy ideje valamiért ragaszkodom az igénytelenséghez, szeretem a csóró, szándékosan nem divatos ruhákat. Próbálom elkerülni a trendet (ami ironikus módon egyfajta trendet teremt meg saját magamnak). Általában örökölt Nike és Adidas mezeket, pólókat és kockás halászgatyákat viselek.
Amúgy elég fura kérdés :D
17/f
Offolok.
Nem gondoltam volna Oriza, hogy 17 éves vagy.
Amúgy én tök átlagosan öltözködöm.
Sejtettem, általában többnek gondolnak, pedig még a gimnáziumban koptatom az iskolapadot pár évig. :)
Pedig külső alapján szerintem kb ennyinek sem nézek ki, csak osztom itt a fellengzős sznob szövegeimet, és azt hiszik, nagyon okos vagyok :D
Színes pólók vagy rockzenekaros felsők :D +csőnadrág és tornacipő
16/F
sima egyszínű póló,fekete vagy kék farmer,sportcipő...semmi extra.Nem szeretek kinyalt kis huszár lenni:)
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!