Ez mi lehet amit én érzek? Soha se éreztem ilyen erőt. Most megmondom hogy ki micsoda/kicsoda? én vagyok Bobojsa Vignjevics. És ti kik vagytok?
Figyelt kérdés
Sandorzsolt: a régi Montez aki mindennek a kitalálója, manapság haragba gyütt, mert ez a szülőatyja.
Oriza Triznyááák: Eredeti nevén Bocskoros Bíbor a Macska. Akinek a szütymafütyülőjében van a füle.
Tkodit: eredeti nevén Krokodil aki mindig vadászik ha kell, és cserben nem hagy el.
DDrake: Eredetileg rapper. népszerű száma: http://www.youtube.com/watch?v=2lTB1pIg1y0 sokan hallgatózzák, bigyuzzák.
Sperseus: ő Perselus Piton személyesen, a Helikopter című romantikus vígjátékból
és még sorolhatnám tovább, de mára ennyi jutott gyerekek. Nyugodalmas Jóccakát és Gyors ch-kban és gyümölcsökben gazdag Tejéjszakát mindenkinek!
2014. júl. 11. 23:58
1/3 anonim válasza:
Mit szívtál tegnap este? Amúgy majdnem vicces lett, de még dolgozni kell rajta. :)
2/3 anonim válasza:
A Szentlélek kimaradt a felsorolásból. Róla is megmondhatnád az igazat.
3/3 anonim válasza:
Milyen szerencse hogy névtelenül szoktam válaszolgatni a Testépítés kategóriában és nem kerültem a listára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!