Magzatvíz levétel előtt állok, de megmondom őszintén, hogy tartok tőle a kockázat miatt. Hasfalon keresztül veszik le. Írjon nekem olyan valaki, aki túlesett már rajta. Mekkora az esély, hogy megrepedhet a magzatburok?
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 14:59
1/8 anonim válasza:
Egyszer egy 70 év körüli orvost mondta, hogy ő a praxisa alatt még csak nem is hallott olyanról akinél bajt okozót volna. Szóval matematikailag van esély de nagyon kicsi.
2/8 anonim válasza:
1 % a vetélés esélye, de sok függ az orvos rutinjától.
3/8 anonim válasza:
én is féltem, de utána két napig csak pihentem. nem lett semmi baj.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Valóban 1% a vetélés esélye, ami nem kevés. Én is sokat gondolkodtam hogy mi legyen. Arra jutottam, hogy ha valami utal problémára (véreredmény, uh) tehát nem tökéletesek ezek az eredmények akkor beleegyezem a vizsgálatba. Ha pedig minden tökéletes akkor nem. Az AFP rossz lett, így beleegyeztem. Nem volt semmi gond, és nem is fájt.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,kicsit megnyugodtam.
2014. jún. 1. 19:17
6/8 anonim válasza:
Nekem volt, nem is éreztem szinte semmit, másnap már dolgoztam, igaz nem fizikai munkát. Szerencsére minden rendben volt.
Sok sikert nektek is!
7/8 anonim válasza:
Nekem már 2x volt(a 2. és 3. terhességemnél).A 2.-nál rossz volt az integrált teszt eredménye,ezért kellett az amnio.Minden rendeben volt,a gyerkőc egészséges(már 6 éves).A 3.-nál korionbiopsziát csináltattam a korom miatt.Ott is minden oké volt,már 20 hónapos a kicsi.Sokat számít az orvos rutinja.Nekem egyáltalán nem fájt,inkább azt mondom,hogy kellemetlen volt.Pár perc volt az egész.Aznap pihentem,másnap már kevesebbet,harmadnap visszatért minden a régi kerékvágásba.
8/8 anonim válasza:
Mivel szóba sem jött nálam, hogy esetleg nem szülöm meg, nem mentem el. Tudok olyanról, aki elment, és ráment a baba, ő meg ott állt a kezében a negatív lelettel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!