Miért lepődik meg sok ember azon, amikor a munkahelyen megmondom nekik hogy nem azért mentem oda hogy kapcsolatokat építsek?
lassan 3 hónapja leszek itt, egy gyárról van szó, összeszokott dolgozókról van szó, akik mindig együtt esznek, cigiznek, beszélgetnek.
Én 21 évesként távolról kerülöm őket, mert ellenszenvesek és utálatos emberek, senkihez nem szólok csak a munkával kapcsolatban kérdezek, az meg egyre ritkább.
Megkérdezte az egyik csávó hogy miért nem vagyok velük, mondtam neki hogy a való életben nem ilyen emberek vannak az ismeretségembe, és nem az én társaságom ez.
Köszönni sem szoktam nekik, ők kezdeményeznek
21F
Én is igy vok ezel.és még ök mondják rám "magamnak valo vagyok"
De ha nem tudok miröl beszélgetni velük akkor minek erőltesem..
Azért köszönj mert bunkóságnak számít. És ne légy ilyen elutasító, ha nem akarsz nem kell velük össze barátkozni de pár szó sosem árt.
Igazából te tudod de ne utáljanak meg emiatt.
Én azt mondom, nem jó bunkózni azokkal, akikkel egész nap össze vagy zárva.
Azt meg elég képmutatásnak tartom, hogy még csak oda sem köszönsz nekik, de ha segítségre van szükséged azért odakuncsorogsz.
Ne köszönj, és ne mutasd jelét semmilyen érzelemnek, fitoktasd az erődet és a fájdalom küszöbödet. Ha wc-re mész mindig hugyozz a vízbe, hogy hallják ki a domináns férfi, ha dolgozik ott valami fiatal csaj akkor csináld meg, ott helyben a gyárban.
Egyszerűen meg kell mutatnod nekik, hogy veled nem lehet baszakodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!