Mi a jó válasz a "Miért szeretne nálunk dolgozni? " kérdésre, ha az ember MOZIBAN szeretne dolgozni?
Szerintem jó válasz, hogy szereted a filmeket :) Legalább olyan helyen dolgozol, ami érdekel és szívesen jársz be. Gondolom, moziban inkább fiatalabbak dolgoznak. Azt is mondhatod, hogy szeretnél egy fiatal csapat tagja lenni és úgy érzed te is beleillesz a csapatba.
Illetve nem tudom, hogy ez most nyári munka vagy első munkahely vagy már dolgoztál-e előtte. Attól is függhet, hogy mit mondjál.
Nincs jó válasz. Ezzel azt szűrik ki, hogy elgondolkozol-e a kérdésen, vagy rávágsz valami előre betanult választ.
Így válasszák szét a valóban kreatív embereket a kétségbeesetten munkát kereső, végtelenségig terhelhető rabszolgáktól.
Amúgy meg ilyenkor vissza lehet kérdezni:
"Gondolom rengeteg önéletrajzot kaptak. Miért éppen engem emeltek ki?" Imádják...
Akkor a "Miért hagyta ott az előző munkahelyét" - "Miért távozott az a kollégájuk akinek a posztját meghirdették?" Kihagyhatatlan...
Erre nincs normális válasz, csak a reakciódra kíváncsiak.
Mondj rá valami humorosat:)
es honnan tudod h jo munka hely?
utalom az ilyen kerdeseket, de ennel van jobb:
mennyit szeretnel keresni?!
most ez komoly, valaszoltam. teleg erre is mit mondjon az ember?
de a leguberebb, latom stiroli a gyuruim, es megkerdi, mibol eltel eddig? hat most takarodj komolyan, nem kicsit akadtam ki!
az jó a szereted, de kevés, ilyenkor (és mindig) azt akarják hallani amiben jobb vagy mint mások, amiért neki kmegéri alkalmazni téged.
szereted = hosszútávon maradsz
pl itt képzeled el a jövőd = hosszútávon maradsz
kapcsold hozzá a tapsztalataidhoz, díjaidhoz, céljaidhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!