Miért lepődik meg sok ember azon, amikor a munkahelyen megmondom nekik hogy nem azért mentem oda hogy kapcsolatokat építsek?
lassan 3 hónapja leszek itt, egy gyárról van szó, összeszokott dolgozókról van szó, akik mindig együtt esznek, cigiznek, beszélgetnek.
Én 21 évesként távolról kerülöm őket, mert ellenszenvesek és utálatos emberek, senkihez nem szólok csak a munkával kapcsolatban kérdezek, az meg egyre ritkább.
Megkérdezte az egyik csávó hogy miért nem vagyok velük, mondtam neki hogy a való életben nem ilyen emberek vannak az ismeretségembe, és nem az én társaságom ez.
Köszönni sem szoktam nekik, ők kezdeményeznek
21F
A parasztok nem gyárban, hanem a földeken dolgoznak, bár ma már gazdáknak vagy mezőgazdasági munkásoknak hívják őket.Paraszt az, akinek a kapanyél lóg a szájából.
Sok jobbra érdemes ember dolgozik agyárban, aki értelmes, de jelenleg máshol nem kapott állást.Tehát lehetne normális ismerősöket találni itt is, de megértem a kérdezőt, mert mára annyira negatív hozzáállás alakult ki a munkahelyeken is, olyan mértékű a bunkóság és taposás, hogy akinek ebben már volt része, az egy életre megtanulja, hogy munkahelyen nem lehet barátságokat kötni.Ott mindenki csak rivális.
Én pl első 2 melóhelyemen teljes gőzzel próbáltam beilleszkedni, barátságos lenni mindenkivel és én naiv elhittem, hogy tényleg baráti kollektívában tölthetem majd az időm.Ezzel szemben az lett, hogy egy idő után próbáltak a fejemre nőni és a végén kifúrtak.Ennyit a munkahelyi barátkozásról.Legutóbbi munkahelyemen már óvatos voltam.Köszönésen, meg egy-két udvarias mondaton kívül pl"szép időnk van".Semmi mást nem szóltam senkihez, ha csak lehetett, minél messzebb tartózkodtam tőlük, pedig rendes, intelligens kollégák voltak, csak én nem voltam már a régi.Hiába, a rossz tapasztalat megteszi hatását.És
csodák csodája, itt nem is volt semmi problémám.Szépen kihúztam azt a pár hónapot amire szerződtettek minden fúrás nélkül, a magam csendességében.Legjobb volt, amit tehettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!