Szálkásításnak ( low carb ) ez milyen végeredmény?
fehérje : 208g
zsír : 44
ch: 56
+15perc futás
Igen igen, úgy értettem, hogy mi alapján számoltál idáig, hogy neked ennyi kell majd, de akkor a személyi edző mondta. Hát, ha 91 kiló vagy, akkor ez szerintem mindenhez kevés: a fehérje szálkásításnál 2,5-3g/ttkg szokott lenni, hogy ne veszítsünk izmot. Persze valakinek megy ennél kevesebbel is, na de azt nem hiszem, hogy olyan kevés elsődleges energiaforrás megy, mint nálad: a zsír is és a ch is nagyon alacsony. Tolhatod a low-carbot, nem arról van szó (mondjuk akkor ennél jóval kevesebb ch szokott menni, arányaiban és összességében is) viszont akkor a zsírt emeld meg. Ez így nagyon kevés kalória szerintem, és még a fehérje egy része is valószínűleg el fog használódni energiatermelésre szerintem, mert így sincs meg kifejezetten az elegendő mennyiség. Szerintem ennek durván izomvesztés lesz a vége.
A 15 perc futás meg nem túl sokatmondó. Ezt /nap érted? Egyébként meg napi 45-60 percet ajánlanak aerobnak,hogy értelme is legyen. Ez így nem sok.
Mai végeredmény: 227g feherje
69g zsír
12 ch
Ez mar jobban hangzik? Zoldseget eszek, hagyma,paprika,paradicsom, kigyouborka
Zsirt pedig tojasbol es csirkemellbol viszek be, de hogyha szerintes ez is keves akkor veszek lenmagolajat es tapkieget.. egyebkent mar gondolkoztam a lenmagolajon es most lehet rohogni fogsz, de azt hogyan kellnszervezetbe juttatni, hogyan van a tapanyagtartalma?
a tegnapi ilyen lett, szerinted mit javítsak még? 211g fehérje
63 zsír
8 ch
ezt tegnap kezdtem el, most várok egy hetet, hogy mi hogyan alakul és majd kiderül, közben ezerrel eszem a zöldségeket, heti 4 kondi 3 futás :) + néha-néha úszás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!