Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásításnak ( low carb )...

Szálkásításnak ( low carb ) ez milyen végeredmény?

Figyelt kérdés

fehérje : 208g

zsír : 44

ch: 56

+15perc futás

2014. júl. 11. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez nagyon durva arány szerintem, akárhány kiló vagy. Honnan jutottál erre?
2014. júl. 11. 21:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Hogyan érted, hogy hogy jutottam ide? Egyébként, ezt az étrendet egy személyi edző csinálta nekem. 91 kiló vagyok
2014. júl. 11. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen igen, úgy értettem, hogy mi alapján számoltál idáig, hogy neked ennyi kell majd, de akkor a személyi edző mondta. Hát, ha 91 kiló vagy, akkor ez szerintem mindenhez kevés: a fehérje szálkásításnál 2,5-3g/ttkg szokott lenni, hogy ne veszítsünk izmot. Persze valakinek megy ennél kevesebbel is, na de azt nem hiszem, hogy olyan kevés elsődleges energiaforrás megy, mint nálad: a zsír is és a ch is nagyon alacsony. Tolhatod a low-carbot, nem arról van szó (mondjuk akkor ennél jóval kevesebb ch szokott menni, arányaiban és összességében is) viszont akkor a zsírt emeld meg. Ez így nagyon kevés kalória szerintem, és még a fehérje egy része is valószínűleg el fog használódni energiatermelésre szerintem, mert így sincs meg kifejezetten az elegendő mennyiség. Szerintem ennek durván izomvesztés lesz a vége.

A 15 perc futás meg nem túl sokatmondó. Ezt /nap érted? Egyébként meg napi 45-60 percet ajánlanak aerobnak,hogy értelme is legyen. Ez így nem sok.

2014. júl. 12. 01:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Van valami Good Poridge zabkása, azt reggelizem, 1 adagban kapásból van 48g ch a többi a fehérjeporomból jött fel, zsír pedig csak a sült csirkemellből jön ( napi 600g ) hogyha emelnék egy picit a fehérjén akkor is izomvesztés lenne?
2014. júl. 12. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Itt mindenen változtatni kéne szerintem. Ha a ch-t alapból nem akarod, hogy sok legyen, akkor mindenképp emelnék a zsíron. Jó volna telítetlen zsírokat bevinni, pl. olívaolaj, lenmagolaj, vagy tápkieg. És remélem minden nap nagyon sok zöldséget fogyasztasz.
2014. júl. 12. 17:15
 6/9 A kérdező kommentje:

Mai végeredmény: 227g feherje

69g zsír

12 ch

Ez mar jobban hangzik? Zoldseget eszek, hagyma,paprika,paradicsom, kigyouborka

Zsirt pedig tojasbol es csirkemellbol viszek be, de hogyha szerintes ez is keves akkor veszek lenmagolajat es tapkieget.. egyebkent mar gondolkoztam a lenmagolajon es most lehet rohogni fogsz, de azt hogyan kellnszervezetbe juttatni, hogyan van a tapanyagtartalma?

2014. júl. 13. 02:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Telítetlen zsír, azon belül valamennyi esszenciális zsír tápanyagtartalma is van. Én egyszerűen belekortyolok, mások alapból undorítónak találják a lenmagolajat, ők ráöntik vagy beleöntik valamibe. Amúgy mérlegre állj rá hetente, ha túl gyors a fogyás, akkor úgyis emelni kell a kalóriabevitelen.
2014. júl. 13. 03:21
 8/9 A kérdező kommentje:

a tegnapi ilyen lett, szerinted mit javítsak még? 211g fehérje

63 zsír

8 ch

ezt tegnap kezdtem el, most várok egy hetet, hogy mi hogyan alakul és majd kiderül, közben ezerrel eszem a zöldségeket, heti 4 kondi 3 futás :) + néha-néha úszás :)

2014. júl. 15. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha túl gyors a fogyás, akkor emeld a zsírt, ha mér mindenképpen lowcarbozni akarsz.
2014. júl. 15. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!