Sokan írjátok, hogy a kardió mellett heti 3-4x mehet a súlyos edzés, annak mi értelme, hisz így tudom, hogy szálkásító edzés mellett nem lehet fejlődni ( low carb )
2014. júl. 11. 17:05
1/6 anonim válasza:
Mert különben a zsírral együtt izomból is fogyni fogsz.
2014. júl. 11. 17:11
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen még egy olyan kérdésem lenne, hogy szálkásító étrenddel nem lehet izmot fejleszteni, ugye ? Kiskoromban sem bírtam sokat enni és most se , amint ránéztem egy testépítő étrend hogyan néz ki, mondom úristen, nekem az az ebéd elég lenne egész napra
2014. júl. 11. 17:30
3/6 anonim válasza:
"Köszönöm szépen még egy olyan kérdésem lenne, hogy szálkásító étrenddel nem lehet izmot fejleszteni, ugye ? "
Jelentős mértékben semmiképp sem. Ha kezdő vagy, akkor a kezdeti kis lökés érezhető, de kb minimális, ha kalória mínuszban vagy.
Nem azért edzünk szálkásításnál, hogy izmot szedjünk fel, hanem hogy a meglévőt tartsuk meg.
2014. júl. 11. 17:41
4/6 A kérdező kommentje:
Elnézést a tudatlanságomért, de akkor hogyha valaki testépítő étrendet művel és eddz akkor azzal zsírt is vesz fel? nagyon kezdő cipőkben járok, csak kérek senki se mondja azt, hogy olvassam el a sárga kapszulát ( már folyamatban van )
2014. júl. 11. 18:06
5/6 anonim válasza:
Semmi gond, alapvetően a testünk hatásfoka nem igazán ideális ahhoz, hogy izmosak legyünk.
A tömegnövelés célja az izmok növelése, de ehhez elkerülhetetlenül hozzájárul az is, hogy zsírosodunk(ha pl egy nem túl kövér, átlagos srác elkezdene tömegelni, sosem kéne neki szálkásítania, de nem így van, mert jön zsír is).
Szálkásításkor a cél a zsír leadása, de izom is megy le bőven.
A két ciklus egymást próbálja mérlegelni, mindig valamerre billenünk, és ezt próbáljuk kompenzálni.
2014. júl. 11. 18:20
6/6 anonim válasza:
Ez egyénfüggő is, nekem pl súlyt felszedni kb semmiség, így nagyon könnyen izmosodok egy bizonyos határig, viszont jön fel vele egy csomó zsír is ha nem figyelek. Van aki ha megszakad se tud annyit enni hogy súlyt növeljen ( izmot jó esetben) , amíg nekem pl arra kell figyelnem hogy ne egyek túl sokat, mert pillanatok alatt bezsírosodom. De van olyan is pl, egyik haverom, eszik amennyit akar akármilyen szemetet, csak izomba hízik ha eddz mellé. Gyerek mindent ami szembe jön megesz, és gyakorlatilag zsírmentesen hízik. Viszont ha nem eszik ennyit pillanatok alatt leereszt, tényleg 1-2 hét már nagyon látványos nála ha nem tudja tartani az "étrendet". Tehát van ilyen is olyan is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!