Gyúrok 14éves vagyok 55kg azt monták hogy hizzak mit egyek vagy mit szedjek hogy jövök ki olcsobban és hatékonyabban melyik tömegnövelő a leghatékonyabb?
Edzés nélkül nem fogsz hízni ha nem vagy olyan alkat, akin egy pohár kóla is meg látszik. Tudom mert én is ilyen voltam, és hiába ettem nehéz ételeket, nem állt meg rajtam
Elkezdtem normálisabban enni, edzeni, és csodák csodájára gyarapodott a súlyom.
Ugyanis ha mozogsz, akkor több tápanyagot szív fel a test.
Nanana
A tömegnövelő, meg a kajálás az nem vagy-vagy.
Ezt együtt kell csinálni, úgynevezett tömegnövelő étrendet követni.
Először is ajánlanám az ingyenesen letölthető sárga kapszulát netről.
Azután shopbuilderen rengeteg étrendet találsz.
Röviden a kajádat sovány húsokból, túróból, tojásból, zöldségekből (fehérje miatt) teljes kiőrlésű kenyérből, durum tésztából, rizsből (szénhidrát miatt) kell összeállítanod.
Az étrend + az edzés meg fogja hozni az eredményét.
A tömegnövelő az csak +. Azt ne várd hogy veszel egy tömegnövelő a "gyúrósboltba" és azt zabálva meghízol mert ez nem igaz. Azt edzés után érdemes inni mivel főképp fehérje és gyors szénhidrát keverékéből áll. Mindenképpen helyes étrendnek kell lennie mellette különben csak pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!