Hogyan fejleszthetném a mellizmomat?
Nagy problémám van ezzel a területtel,nem nagyon fejlődik,szerintem genetikai okai lehetnek.Karom 29-ről 37-re nőtt 4 hónap alatt pedig semmi cuccot nem használok,vállam centiket szélesedett,de mell alig-alig valami.
Itt egy mell edzésem:
fekvenyomás döntött padon 4*10
fekvenyomás egyenes padon 4*10
(egykezesekkel nyomok most már fekve!)
tárogatás döntött padon 3*10
tárogatás egyenes padon 3*10
áthúzás 3*12
fekvőtámasz feltett lábbal 4*10
kedden kipróbáltam,hogy nagyobb súlyokkal nyomok,azokkal csak 6-8 ment ki egy sorozatban,menjen inkább így?mert azt mondták 10-12 ismétlés alatt nincs értelme.de 13 kilós egykezesekkel nyomtam és elég kényelmes volt,sokat dolgozott a tricepszem és vállam is,majd váltottam 18 kilósakra,azokkal nem ment ki ennyi csak max.8,de jobban éreztem a mellemet és izomlázam lett tegnap benne,ami eddig sosem fordult elő.
szóval inkább 4*6 menjen mindkét padon nagyobb súlyokkal?
Akár maradhatsz a nagyobb ismétlésszámnál is, de kezd el növelni a súlyt kéthetente.
Nekem minden alkalom után izomlázam van, pedig ritkán növelek.
Fekve nyomás 3*12, ülve tárogatás 3*12, fekve szintén 3*12, majd ismét ülve, és ismét fekve. Másnap pedig fáj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!