Zsírégetés & Izomnövelés?
Klasszikus testepito felfogagas szerint nem lehet, bar ok is ismerik a testkompoziciovaltoztatast, mint hosszutavu projektet.
Szerencsere nem csak Sarga Kapszula letezik, ezert erdemes keresgelni Leangains vagy Carb Back-Loading temakban, utobbinel erdemes a szerzo nevet is hozzatenni a kereseshez, John Kiefer az iro.
en az utobbit csinalom mar egy ideje, pozitiv eredmenyekkel.
Rendben, bár a testkompozíció változtatás is csak egy nagyon lassú tömegelés, ahol végülis nem zsírt adsz le, csak esetleg több izmot szedsz fel mint zsírt, így csökken a testzsírszázalék (legjobb tudomásom szerint).
De attól még egy teljesen járható út, és én is valami hasonlót tervezek majd augusztustól, mert legutóbbi tömegelésemet diétázom még mindig :D
En ket tomegelo-fogyaszto ciklust szenvedtem vegig, es a tokom tele lett az egesszel :) ezert fordultam az alternativak fele.
10 honap alatt aztan felszedtem 3 kilo izmot es leadtam 3 kio zsirt, egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!