Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ennek így van értelme? Egy...

Ennek így van értelme? Egy edzésen belül végezni maximális erőedzést, és erőállóképességet? Részletek lent!

Figyelt kérdés

5 sorozat akkora súllyal, amivel épp megtudok csinálni 5 ismétlést. Ezzel rámennék a maximális erőre. Utána ugyanazokból a gyakorlatokból, amikből csináltam az 5x5-t menne a súly kb 70-80%-ával az erőállóképesség. Ami a csövön kifér.

Nem testépítő jellegű edzést kell végeznem. Küzdősport mellé.

2014. júl. 10. 13:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Jó lehet, ki kell tapasztalni. Én boksz mellett úgy csináltam, hogy 2-es 3-as sorozatok + 50-es körüli sorozatok. Így nem volt lassulás. A hagyományos 6-12-es ismétléssel való edzést észrevette az edző (lassultam). Az 5*5 lehet még nem lassít, meg ez azért egyénfüggő is, ezért mondom hogy ki kell próbálni. Mondjuk a 70-80% helyett én inkább 60-70%-ot mondanék. Sőt, lehet még lejjebb is. Konkrét példa: 90kg*2, + 47kg*60.

Azt még hozzáteszem így elmélkedve a dolgon, hogy így szerintem nem kell 5*5. Elég 3*5 is bőven a magas ismétlésszámú rész miatt.

2014. júl. 10. 21:24
 2/2 anonim ***** válasza:

a köredzésnek,crossfitnek valószínűleg több értelme lenne,nem véletlen használják inkább azt a küzdősport versenyzők.

a te variációd a testépítős vetkőző sorozathoz áll közelebb.

2014. júl. 10. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!