Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szivmegnagyobbodas? Tobbi lent

Szivmegnagyobbodas? Tobbi lent

Figyelt kérdés
15 eves vagyok. 1 eve jarok terembe azaz 14 es fel evesen kezdtem. Namar en eleg kemenyen edzek es velem egykoruak mellett eleg nagy vagyok. 1 honapja kezdtem erezni, h neha mikor fekszek akkor erzem a szivdobogast a mellkasomban mintha akarna erinteni a szivem a mellkasom. Es meg vagyok ijedve, h baj lehete. Nem baj csak erzem neha a szivdobogasom nyugalmi allapotba. Latom a velem egy idosok pl 6 kiloval bicepszeznek (egy kezes), es en 12-vel. Szoval kernek tanacsokat, h mi lehet a baj, v ez normalise?
2014. júl. 9. 23:52
 1/8 A kérdező kommentje:
*NEM baj helyett: Nem faj*
2014. júl. 9. 23:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnem hogy bajom legyen. Hagyam abba a gyurast, vgy kisebb sulyokkal lehet?
2014. júl. 9. 23:54
 3/8 anonim ***** válasza:
A sportolóknak/megterhelt embereknek valamennyivel nagyobb a szívük, mint az átlagos embereknek. Esetedben kétlem, hogy ez a verzió lenne, főleg mert az nem érezhető. Mennyire érzed a szívdobogást? Én ajánlanék egy dokit és kivizsgálást, mivel a szív nem játék. Ha a vizsgálat nem mutat semmit, akkor is megnyugszol és nem stresszeled magad a dolgon.
2014. júl. 10. 00:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, hat neha pl most is, hogy mintha erintkezne a mellkasommal es ott erzem a dobogasat....... Na most kezd elhallgatni kicsit, mar nem dobog annyira, de legalabb is ez szokott lenni.
2014. júl. 10. 00:40
 5/8 Nagyon gyakori válasza:
Irány a kardiológus! Nekem nem tűnik durvának, de ha kivizsgáltatod magad, legalább megtudod, hogy állsz.
2014. júl. 10. 02:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van hasonló. Voltam orvosnál, szívritmuszavar, plussz egyik billentyű nem jól dolgozik. Ha neked is hasonló, azt fogja mondani az orvos ha elmész, hogy hagyd abba a gyúrást. De ne hallgass rá.
2014. júl. 10. 08:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Miért?
2014. júl. 10. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez szerintem inkább a stressz miatt vagy a túlerőltetés miatt lehet, nekem is van már egy ideje. nekem most kellett csinálnom ejtőernyős alkalmassági vizsgálatot ahol minden szrt megnéztek, és nem találtak semmi hibát, szal ez ilyen pszichés eredetű dolog kell legyen. Én gondoltam még arra hogy esetleg a sok kávé vagy a tápkiegben van vmi olyan amire nem jól reagál a testem. De az is lehet hogy tényleg erősödött a szíved. Nálam biztos ez is közrejátszik mivel nyugalmi állapotban 40-50 között van a pulzusom 80/120 vérnyomás mellett. tehát majdnem fele annyi dobbanással is elég vért tud juttatni a testembe a szív. Lehet neked megerősödött a szíved is, az eddzéstől. Mondjuk ez inkább állóképességi sportoknál jellemző.
2014. júl. 24. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!