Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez jo? Tobbi lent.

Szerintetek ez jo? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Mar lassan 1 éve rendszeresen edzek, de régebbrol van bőven sport múltam. Jelenleg 88kg vagyok, 183cm magas, fekvenyomasban 110 volt eddig a max, 90be tudok 8at belenyomni. Szerintetek ez jo eredménynek számít es kiváncsi lennék, h meddig kene fejlődnöm, amire azert mar felkapják a fejüket es mennyi ido lenne mire eljutok arra a szintre? A válaszokat előre is köszönöm :)
2014. máj. 20. 01:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs varázsgömbünk, de amúgy se tudni rólad semmit.
2014. máj. 20. 02:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Átlagos szint ez, főleg, hogy 88kg vagy. Én 80 kilósán 140 kilót nyomok, mondjunk nem 1 éve edzem. Csak azért írom, hogy lásd, hogy még van hová fejlődni.
2014. máj. 20. 05:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, azt kihagytam, hogy 23 eves vagyok.

80kgosan 140, az nem semmi, gratulálok! Igazság szerint van rajtam nemi zsír, 5kgot kene fogynom es akkor kiraly lenne.

Amugy pedig nem edzek különösebben fekvenyomasra egyáltalán, csak azert írtam ezt, mert általában ehez viszonyitanak.

2014. máj. 20. 08:39
 4/4 anonim ***** válasza:
ha lefogysz 5 kilót, akkor valószínű, hogy nem megy majd ennyi, mert diétával gyengébb leszel.
2014. máj. 20. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!