Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Péntek Enikő dvd szeretnék...

Péntek Enikő dvd szeretnék rendelni, viszont nem tudom melyik legyen, ami inkább izmosítana jobban! Szerintetek, Időzóna vagy Tabata? A többi már meg van!

Figyelt kérdés

2014. júl. 8. 16:59
 1/7 anonim válasza:
Rubint Réka dvd-t rendelj!
2014. júl. 8. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
28%

Izmosodni akkor fogsz ha jó az étrended mellé.

De azt remélem tudod hogy ennél sokkal hatékonyabb edzések léteznek és hogy Enikő rohadtul nem a videóktól lett izmos..

2014. júl. 8. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik jobban tetszik. Úgy sem ettől leszel izmos... :)
2014. júl. 8. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Tabatát jobban szeretem :) De az IdőZóna is jó... bonyolult kérdés. Talán a Tabata. Aztán később beruházol a másikra is :)
2014. júl. 22. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

Amúgy meg az előző válaszolóknak: rengetegen izmosodtak már CSAK Enikővel, családanyák, akik nem érnek rá órákon át kondizni meg vedelni a fehérjét.. Én csak egy krémtúrót vagy joghurtot eszek 1-1 edzés után, mégis egyre feszesebb vagyok, a combomban dagad az izom, a hasamon már kirajzolódtak a kockák. És CSAK Enikővel tornázok. Szóval nem kell leszólni valamit, amit ki sem próbáltok. Ennyi.

Kedves Kérdező! Neked szívből ajánlom továbbra is ezeket a tornákat :) És ha izmot akarsz nyerni, egy szabály van: emeld a súlyt! Ezt Enikő is elárulja már a legelső DVD-jén is.

2014. júl. 23. 07:56
 6/7 anonim ***** válasza:
28%

Persze utolsó

A sok edzés,étrend amit tízezrek követnek mind baromsag TE vagy az igazi hozzáértő szakember aki megcáfolta a sporttudományt..

LOL

2014. júl. 23. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: ki mondta? Én is diétázok, csak nem hiszek a konditeremben, hogy csak súlyemeléssel meg fehérjezabálással lehet lefogyni és izmosodni. Nekem PE tornákkal is sikerült és csak 6kg-os súlyzónál tartok :)
2014. júl. 24. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!