Péntek Enikő dvd szeretnék rendelni, viszont nem tudom melyik legyen, ami inkább izmosítana jobban! Szerintetek, Időzóna vagy Tabata? A többi már meg van!
Izmosodni akkor fogsz ha jó az étrended mellé.
De azt remélem tudod hogy ennél sokkal hatékonyabb edzések léteznek és hogy Enikő rohadtul nem a videóktól lett izmos..
Amúgy meg az előző válaszolóknak: rengetegen izmosodtak már CSAK Enikővel, családanyák, akik nem érnek rá órákon át kondizni meg vedelni a fehérjét.. Én csak egy krémtúrót vagy joghurtot eszek 1-1 edzés után, mégis egyre feszesebb vagyok, a combomban dagad az izom, a hasamon már kirajzolódtak a kockák. És CSAK Enikővel tornázok. Szóval nem kell leszólni valamit, amit ki sem próbáltok. Ennyi.
Kedves Kérdező! Neked szívből ajánlom továbbra is ezeket a tornákat :) És ha izmot akarsz nyerni, egy szabály van: emeld a súlyt! Ezt Enikő is elárulja már a legelső DVD-jén is.
Persze utolsó
A sok edzés,étrend amit tízezrek követnek mind baromsag TE vagy az igazi hozzáértő szakember aki megcáfolta a sporttudományt..
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!