Aki kiprobalta a ZONA EDZES cimu dvdt, Pentek Enikotol irjon!?
Figyelt kérdés
Meg van mind a 3, az 1 2 es a max, mostmar csak azt szeretnem tudni mennyire hatasos, milyen eredmenyeket ertetek el vele ?:)2013. máj. 25. 20:23
1/18 anonim válasza:
Én egyszer kipróbáltam, de mivel elég nagy a mellem, a sportmelltartóm meg nem volt megfelelő, folyton kibújt belőle, ezért abbahagytam.
2/18 anonim válasza:
1. válaszolónak segítenék az edzésben.
Húgom zónázott. Bevallom őszintén most kérdezem, de semmi lelkesedés nincs a hangjában:
"..te edzettél péntek enikő dvd-re?"
"igen"
"és..?"
"mi és?"
Sima aerobic.. mégis milyen eredményt vársz tőle? :)
3/18 anonim válasza:
Mellkisebbítést vállalsz?
Amúgy komolyra terelve a szót, az első zónázásomnál tényleg így jártam, de ehhez hasonló DVD-k sem értek semmit, csak most jó, hogy edzőterembe járok, ráadásul ezt becsületesebben is csinálom, milyen ciki már lazsálni, mikor sokan vannak.
5/18 anonim válasza:
Hát abban segítene a kisebbítés. :D De másban nem, úgyhogy megtartom.
6/18 anonim válasza:
Jó döntés.
Találnék olyan edzést, amiben nem válna hátrányodra *kacsintós smile*
7/18 anonim válasza:
Aha, és olcsóbb, mint a Zóna DVD, így bátran ajánlom a kérdezőnek is...
9/18 anonim válasza:
Az olyan edzés, amiben nem válik hátrányomra
10/18 anonim válasza:
De még nem írtam le hogy mi az, csak sejtelmes *kacsintós smilet* küldtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!