65kg,180cm, nehezen hízó - jó ez az étrend (. )?
1.tojásrántotta,barna kenyér,tej
(közben:edzés)
2.tömegnövelő shake(pl jumbo)
3.csirke,rizs,zöldség
4 lenmagolaj és/vagy túró/dió/mandula
5 csirke,rizs,zöldség
6 töm.növ.shake
(Az,h mit és miből mennyit fogok enni,még változó.Ezt csak hasra-ütés szerűen írtam össze...)
Barna kenyér meg tej felejtős.
4. étkezésnek ne egyél túrót, a mandula meg a dió jó dolog, csak akkor ne 2 szemet.
Estére kéne túrót enni, a tömegnövelőt KIZÁRÓLAG edzés után fogyaszd.
Legyen meg a 2g*ttkg fehérje.
Első:Remélem csak vicces kedvedben voltál..:D
Második:tömegnövelőt csak edzés után ?!:O egyrészt azt hittem ha hízni akarok legalább 2x 3x kell egy nap,másrészt úgy hallottam éhgyomorra és lefekvés előttre is szokták ajánlani,nem?
"egyrészt azt hittem ha hízni akarok legalább 2x 3x kell egy nap,másrészt úgy hallottam éhgyomorra és lefekvés előttre is szokták ajánlani,nem?"
Nem tudom, vágod-e, hogy miből áll egy tömegnövelő. Egy tömegnövelő általában gyors szénhidrátot és fehérjét tartalmaz, amelyek már 20-30 perc után a véráramban vannak, óriási inzulinválaszt generálva, napjában 2-3x ezt megcsinálni nem egészséges dolog. Másrészt ennyi erővel zabálhatnánk kristálycukrot is, mert azzal tényleg durván jön a tömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!