Hogyan kezdjek neki a gyúrásnak?
Figyelt kérdés
Izomtömeget szeretnék felpakolni, de a gond az, hogy igazából nem tudom hogyan kezdjek neki. Nem tudom milyen kiegészítők kellenének és az edzéstervekkel sem vagyok tisztában, valamint nem tudom, hogy milyen étrendet rakjak össze. Bocs ha zavaros.2014. júl. 7. 13:34
1/10 anonim válasza:
fehérjepor, csirkemell, és napi 2 óra edzés, de miért nem kérsz profi edzőtől tanácsot edzésben és táplálkozásban egyaránt???
2/10 anonim válasza:
napi 2óra? :D
Fehérjepor? :D
Vitamin,hol marad? :D
3/10 A kérdező kommentje:
Annyit még tudok, hogy egyből nem szabad minden nap edzeni.
2014. júl. 7. 13:40
4/10 anonim válasza:
Szerintem az első csak viccelt. :)
amúgy meg: GYÚRD MÁ KI MAGAD!
6/10 anonim válasza:
Kezdetnek javaslok egy Branch Warren lábedzést, 70-100 kg körüli felhúzást, kitöréseket, nyak mögül nyomást és állig húzást.
7/10 A kérdező kommentje:
#5: Köszi.
#6: Nem itt kell hülyíteni a népeket.
2014. júl. 7. 15:18
8/10 anonim válasza:
A 6-os ért hozzá, érdemes rá hallgatni, és akkor mindenki simán elérheti Branch Warren szintjét. Nem ilyen szabályos edzéssel meg moderált súlyokkal bohóckodni. Aztán csodálkozik mindenki hogy nem nyom 350 kilóval fekve. Hát ezért.
10/10 A kérdező kommentje:
Ment a zöld mindenkinek.
2014. júl. 7. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!