Túlsúlyos vagyok, hogy vegyem rá MAGAM hogy kezdjek változni, változtatni az életrendemen?
Állj a tükör elé 1 alsónadrágban.
Fogd meg a zsírt magadon és szégyelld el magad.
Gyenge vagy mentálisan és fizikálisan is.
Ezután nézz motiváció videókat és testépítőket,legyen példaképed..keress..
Mondok példákat a legismertebbek közül : Lazar Angelov,Simeon Panda,Arnold,Kai greene,Kali Muscle,Ronnie Coleman,Rich Piana,Cedric Mcmillan.
Magyarok közül: Kathi Béla,Bohos Kornél,Andrasek Krisztián,Killer,Kiss Jenő,Csuhai János,Bereczki Krisztián.
nem kell messzire menni, sportolókat kokszosokat példaképnek venni, elég ha ezt megnézed http://www.youtube.com/watch?v=zJrjBFlxw3s
gondolj arra mennyire jó lehet ilyen izmosnak lenni.
amugy aki magátol nem képes elkezdeni változni az reménytelen. eleve nem értem hogy lehet elhízni. nem tudom hogy nem lehet az ember magára annyira igényes, hogy ne hízzon el mint egy disznó.
amugy meg nem elég motiváló az, hogy nincs nőd, nincs önbizalmad, sok téren korlátozva vagy, amit mások könnyedén megcsinálnak. mellesleg hamarabb meg fogsz halni, és addig sem fogsz igazán élni.
Talán az rövid motivációm nálad is hasznos.
24 évesen 183 magas vagyok, és kb 55 kg voltam. Igen, 55, olyan sovány voltam hogy nyáron nem mertem még pólót se felvenni. Strand, nyaralás? Ugyan. Amíg másnak természtesen, hogy nyáron pólóban, shortban végigslattyog az utcán, én már alig vártam hogy hazaérjek és levehessem a több réteg ruhát. Nyáron otthon gubbasztottam munka után falfehéren, miközben a strandon jó alakú bronzbarna pasik varrták le a legjobb lányokat. Szórakozni nem jártam, csak néha, ha esett pár fokot a hőmérséklet. A testem miatt depressziós lettem és szörnyen torz testképem alakult ki.
Aztán elhatároztam hogy változtatok rajta, hogy ne úgy nézzek ki, mint egy 13 éves kamasz.
Letettem a cigit, elhagytam a kávét, reggeliztem rendesen, elkezdtem otthon súlyzózni. "Edzés" közben a monitoron mindig egy jó alakú modell volt, hogy motiváljon, hogy ez itt a cél, a normális testkép mellett. A fokozott mozgással együtt jött az étvágy is ( addig napi 2 kanál levesen is elvoltam, egész nap chipset zabáltam meg joghurtot, és nyomkodtam a számítógépet, iszonyat lusta voltam ), szép lassan jöttek fel a kilók, kezdett formája lenni a karomnak, eltűnt a kákabelem, erősödött a hátam.
Nem volt nagy eredmény, de minden edzés után éreztem, hogy legalább haladok, ha nem is profi szinten, kaját grammonként méricskélve, de jó úton járok. Nem eszek már mást, mint halat, csirkét, tonnányi zöldséget, rengeteg szénhidrátot és 4ttkg fehérjét minden nap. Néha már hányingerem van a sok kajától, de tolom. Nem azért mert muszály, hanem mert már látom, hogy milyen volt 50 kilósan és milyen most, hogy már jó úton vagyok. Ennyi áldozatot megér; te is meg fogod tapasztalni. Ki akar szarul kinézni, ha kinézhet jól is? Amíg megvan minden végtagod, addig a kifogás csak gyávaság.
Ma kb 65 kg vagyok, még mindig sovány, de látom, hogy a türelem és az elhivatottság meghozza az eredmény. Nem holnap reggelre, nem péntekre, de 2-3-10 év múlva ezerszer jobb lesz. Kivárom, hisz ez csak az eredmény, az út maga még nagyobb előnyöket hoz. Pár éve még így se néztem ki. Az edzés miatt jobb a közérzetem, magabiztosabb vagyok, és potensebb. Ma már nem pólóban kefé**ek.
Summa summarum; ha otthon rinyálsz, hogy milyen sz*r neked, sose lépsz ötről a hatra. A testedért, az egészségedért, a lelki nyugalmadért egyedül te felelsz, csak te tehetsz érte. Nem fogják odahordani a legyek, és egy zsírégető se fog használni, ha nem mozogsz csak kifogásokat keresel és összezabálsz minden sz*rt.
Mindenkinek más a motivációja. Sok sikert kívánok!
Már az eleve rossz hozzáállás, hogy itt kérdezed meg, hogyan motiváld magad. Az nem elegendő, hogy saját elmondásod szerint Túlsúlyos vagy és lusta?
Étrend változtatás?????
Először fejben kell megváltozni. Aztán változtass. A gép előtt ülve nem igazán fog menni.
De legyen elég motiváció, hogy túlsúllyal kisebb a libidód, fáradékony vagy. Egy idő után fájni fognak az izületeid. Magas lesz a koleszterined, a májenzimek folyamatosan rossz értékeket fognak mutatni.
További kockázati tényezők: Cukorbetegség. A Túlsúlyos emberek nagy többsége magas vérnyomásos betegségekben szenved. 70% -al nagyobb a szív és érrendszeri megbetegedések aránya.
Ha ez sem elég, akkor nézz tükörbe. És mérlegelj: A tested egy templom vagy egy börtön, mert a két hely között szakadéknyi különbségek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!