Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Túlsúlyos vagyok, hogy vegyem...

Túlsúlyos vagyok, hogy vegyem rá MAGAM hogy kezdjek változni, változtatni az életrendemen?

Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 22:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem érted igazán a lényegét. Az, hogy belátod, hogy milyen hibával rendelkezel az már haladás. De legfőképp védekezésre használod.

Ne védekezz, hanem tegyél azért, hogy változzanak a dolgok. Napi 5 6x kaja. Középmagas protein, ultra alacsony Szénhidrát és zsírbevitel. Ez az alap.

(google: alacsony Ch mintaétrendek)Férfi vagy nő opcionálisan

2014. júl. 3. 11:21
 12/23 A kérdező kommentje:

"Magas lesz a koleszterined, a májenzimek folyamatosan rossz értékeket fognak mutatni."

Pont ezek az adatok voltak kiugróak a legutolsó vérvételemen. A doki mediterrán konyhát ajánlott és vörösbort antioxidánsként.

"További kockázati tényezők: Cukorbetegség."

Igen, sajnos ez nálunk a családban is gyakori.

2014. júl. 3. 11:53
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha már felismerted a problémádat és tisztában vagy vele akkor próbálj meg javítani a helyzeteden. Ez a következő lépés. El kell kezdeni edzeni, diétázni. Én is voltam túlsúlyos. Rosszul éreztem magam, ezért vettem a bátorságot és minden nap edzettem. Láss csodát lefogytam. Higgy magadban. Neked is sikerülhet.
2014. júl. 3. 11:56
 14/23 anonim ***** válasza:
2014. júl. 3. 11:58
 15/23 anonim ***** válasza:

A Labor az nem vicc. Ha már komolyabb kiugró értékeid vannak az azt jelenti, hogy sürgősen orvosolni kell a problémát.

Én a mediterrán étrenddel nem értek egyet, sem a fogyózással. Sem az extrém minusz kilókat ígérő fogyókúrás shake-el.

Lényeg, minta étrendeket találsz a neten.

Valóban nem egy változatos dolog, de halálbiztos és nagyon pontos.

Másrészt, ha cukorbetegségi hajlam van a családban, akkor meg nincs miről beszélni. Az emberek a szénhidráttól és a zsírtól híznak.

Le tudnám ezt írni tüzetesebben is, de ez már személyre szabott.

Az alap, hogy kezdj el mozogni.

szétszedni a kajáidat. 3 óránként enni. És sok folyadékot fogyasztani.

Nálam a sok folyadék az tényleg sok.

4-5 L víz.Nem kávé, nem energia ital, nem leves. VÍZ. Én ennyit iszom naponta.

2014. júl. 3. 12:04
 16/23 A kérdező kommentje:
Kevés vizet iszom sajnos, ez igaz! De ha nem vagyok szomjas... (?)
2014. júl. 3. 12:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Sajna ezeket a kifogásokat el kell felejteni. Az emberek 90 %-ból a tinikor alatt kihal a szomjúság érzete.

Csak akkor érzed magad szomjasnak, ha a sejtjeid már kiabálnak, hogy "Héééééééé!!!!!! Elkezdtünk pusztulni!!! úgyhogy légyszi igyál legalább 2 dl-t!!!!!"

Szóval ez nem érzet kérdése, hanem szükségesség. A te állapotodban pedig kritikus, hogy mennyi folyadékot viszel be. Óránként 1 pohár víz. Valószínűleg szétpisálod majd a Wc-t. De ez így van rendjén. Ezt hívjuk normális anyagcserének.

Nincs ilyen, hogy nem vagyok szomjas.

2014. júl. 3. 13:08
 18/23 A kérdező kommentje:
Igen, a vízfogyasztásom aggasztó, az anyagcserém és lassabb.
2014. júl. 3. 14:40
 19/23 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy ez neked nagyon nagy dolog, viszont van aki saját kedvére behízik félévente, a egy testépítőversenyre meg leszálkásít.

A testépítésben alkalmazott sporttáplálkozást vedd át!

2014. júl. 3. 16:30
 20/23 anonim ***** válasza:

"Középmagas protein, ultra alacsony Szénhidrát és zsírbevitel. Ez az alap."

Ezt nevezik koplalásnak és 2 hét után arra sem lenne ereje a kérdezőnek,hogy kikeljen az ágyból nemhogy még edzeni mellette.A fehérje az alap,de vagy kell hozzá valamennyi ch,vagy a zsíron érdemes emelni.Amúgy kérdező ismerem a típusodat és az első infarktusig ez a féle ember nem szokott változtatni.Sőt az inzulinozással is úgy vannak,hogy hát istenem ez van.Eszük ágában sincsen változtatni,ahogy valld be neked sincs,mert az változást igényelne,te meg így jól érzed magad,elvagy.

De ha mégis változtatnál,szerintem neked sok lenne a kalória kiszámolása,a kaja kimérése,időre evés,legalábbis az első körben.A paleolit étrendre keress rá,olvasd el a könyvet,azt kezd el.Annak is az alapja a fehérje,zsír,zöldségek.

2014. júl. 3. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!