Ezzel milyen hatást érek el?
Nem sokat. Kicsit fejlődhetsz meg fittebb leszel de ez konkrétan egy minden alapot nélkülöző,összecsapott valami raadasul nem is értesz hozzá.
Az edzesterv és az etrend szavakat nem feleslegesen talaltak ki..
Nem tudsz egyszerre hatékonyan izmosodni és zsírt veszteni, szóval nyugodtan meg is állhatsz az ide-oda kapkodásból, ez nem fog menni. Az étrend elég összevisszának tűnik, nem értem, nekem úgy tűnik, mintha valamit időzíteni akarnál az egyes étkezéseken és játszani a milyenségükkel, csak nem értem, hogy mit.
Nem írtál se testsúlyt (és egyéb adatokat, pl. magasság, nem, kor, esetleg testzsírszázalék, ami fontos lenne), sem pedig makrotápanyag mennyiségeket, így kb. semmi érdemi dolog nem mondható el az étrendről, csak az továbbra is, hogy innen kicsit összevisszának tűnik. Kíváncsi volnék a makrómennyoségekre, úgy talán lehetne mondani rá valamit, főleg, ha a testkompozíciódat is figyelembe lehetne venni mellé.
Először is el kéne dönteni, hogy akkor most izmosodnál, vagy zsírt adnál le, aztán megtanulni, hogy hogyan is néz ki az adott célhoz megfelelő étrend, edzésforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!