Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Felhagyjak ezzel a fogyókúráva...

Felhagyjak ezzel a fogyókúrával, vagy folytassam tovább így kombináltan? Hogy érhetek el nagyobb hatást?

Figyelt kérdés

Ma két hete, hogy elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, az első 1-2 napban lement 1 kiló, azóta meg sem mozdul. Egy hete elkezdtem a kalóriát számolni is mellé, tehát napnak megfelelően eszek, de 800 kalóriánál nem többet soha. Mellé váltott intenzitású biciklizést csinálok. Eddig nem tapasztaltam semmi változást, viszont a 90 naposat már unom. Főleg a gyümölcsnap kész szenvedés, mert soha nincs itthon gyümölcs, és inkább ennék zöldséget, semmint gyümölcsöt.

Gondolkodtam rajta, hogy hagyom a 90 naposat, és maradok a kalória számlálásnál, és ahogy egy válaszoló tanácsolta visszafogom a szénhidrát bevitelt 20 g-ra.

Ha ezt betartom, akkor érek el eredményt? 10 kilót 2 hónap alatt? Vagy nagyobb esélyem van a nagyobb súlyvesztésre, ha a 90 naposat is csinálom mellé. Párom azt tanácsolja, hogy még csak most kezdtem a 90 naposat, még ne adjam fel, viszont én mindig szenvedek vele:( Most is szívesebben ennék brokkolit, vagy sült csirkemellet, mint gyümölcsöt.

Ti mit tanácsoltok? Maradjak a kalóriaszámlálós 90 naposnál, vagy csak a kalóriaszámlálósnál?

2009. jún. 5. 09:06
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Hat..ha ram hallgatsz nem hagyod abba a 90napost.. én több mint egy hónapja kezdtem..első két hétben 2kilót fogytam..aztán nemis mértem magam az 5. hétig. ilyenkor már 9kiló változás volt:) és nem éhezem..többeteszek sokkal mint 800kcal.. és hiddel, nem volt 30-40 kg feleslegem!
2009. jún. 5. 10:17
 2/9 Krisz85 ***** válasza:
Ha rám hallgatsz mint edzőre, nagyívben elfelejted a 90 naposat, és ráállsz egy egészséges, normális, diétás életmódra, sok sporttal. Később meglesz az ára ennek a 90 naposnak, tanítványaimtól tudom.
2009. jún. 5. 12:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Még várnék válaszokat, mert kaptam két teljesen ellentétes választ. Valahogy billentsetek:) Én magam se tudom eldönteni, hogy fogynék többet.
2009. jún. 5. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Természetesen a 90 napos egy ökörbaromság, hallgass az edző bára.
2009. jún. 5. 15:32
 5/9 A kérdező kommentje:

Jah, csak nekem az a gondom, hogy utálok mozogni, és nem is igen bírok. Biciklizni biciklizek eddig 60 percet, most ki akarom próbálni a váltott intenzitású 12mp lassú, 8 mp gyors technikát. Szóval... én jobban bízom abban, ha az étellel variálok. Kalória számlálással megoldható?

Jó, oké, tervezem hogy mozgok majd, de nem sport, csak házimunka, vagy ugrókötél, ha megtalálom... meg a szobabicó. Így sikerül két hónap alatt ledobnom 10 kilót? 5-6nak is örülnék addig. Csak tuti étrend kellene.

2009. jún. 5. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért utálsz mozogni, mert most még nem bírsz. De hidd el ráérzel az ízére utána abba sem akarod majd hagyni. Sajnos el kell keserítselek: mozgás nélkül nincs győzelem!
2009. jún. 5. 19:04
 7/9 Krisz85 ***** válasza:
Már válaszoltam itt neked, ha utálsz mozogni az két okból adódik, egy mert nem bírsz, ahogy írták, kettő lusta vagy, három abba a kategóriába tartozol ahova a fogyni vágyó többség, ezt úgy nevezik, hogy reménytelenek....
2009. jún. 6. 13:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem kétlem hogy válaszoltál, mivel még csak most tettem fel ilyen kérdést. Én azért utálok mozogni, mert hamar elfáradok. De a kérdésemre nem adtál választ, szóval nem sokat értem vele. A mozgáson meg dolgozom.
2009. jún. 6. 14:13
 9/9 Krisz85 ***** válasza:

De adtam választ, ezt:

"Ha rám hallgatsz mint edzőre, nagyívben elfelejted a 90 naposat, és ráállsz egy egészséges, normális, diétás életmódra, sok sporttal. Később meglesz az ára ennek a 90 naposnak, tanítványaimtól tudom."

A mozgásban pedig azért fáradsz el, mert edzetlen vagy, ez idővel javul, sőt megszűnik annyira, hogy ne hagyd abba a mozgást, az elején rossz, de utánna már úgymond kívánni fogja a szervezeted a testmozgást. Nekem is nagyon nehezen ment még jó régen, amikor volt rajtam vagy 25 kiló felesleg, hogy elkezdjek futni, rühelltem, most meg már nem tudnék nélküle élni. Igaz ennek már vagy legalább 6 éve.

2009. jún. 6. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!