Most akkor ezzel épp az ellenkező hatást érem el, vagy sem?
Sok kérdést elolvastam itt a témában, de mindenki mást mondd. Most kinek higgyek?
Szeretném, ha a felkarom kicsit formásabb, vékonyabb lenne. Tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, és hogy a legjobb eredményt diétával lehet elérni. De biztosan rá lehet segíteni egy kicsit, hogy szebb legyen az eredmény.
Na most volt, aki azt írta, hogy ha karra edzünk (pl. fekvőtámasszal, vagy súlyemelgetéssel), akkor csak vastagabb lesz a karunk, attól, hogy izmosodik. Mások azt írták, ez épp segíti a kívánt eredményt.
Most kinek higgyek? Ha csak egy-két kilós súlyzót használok, akkor is vastagabb lesz a karom? Vagy feszesebb lesz tőle, merhetem csinálni?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
ha fekvőzöl vagy súlyt emelsz nem feltétlen lesz vastagabb a karod,az étrenden múlik minden,azon ahogy eszel,amit eszel amennyit eszel.
1-2kilós súlyzótól még egy nőnek sem lesz vastagabb a karja annyira kevés az a súly,ha meg szálkásító étrenden van akkor meg pláne.
mark86
Montez,hál' istennek lehet szálkásításkor is izmot növelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!