Ha elalvás előtt arra koncentrálok hogy valami jót álmodjak miért érem el az ellenkező hatást?
Figyelt kérdés
Tegnap elég gyatra napom volt, este próbáltam szép dolgokra koncentrálni és nagyon jót akartam álmodni, de annyira vissza fele sült el a dolog hogy eddigi életem top10-es rémálmai közé simán befér ez az álmom:(2011. máj. 1. 08:27
1/4 anonim válasza:
Fordított pszichológia.
Mit álmodtál?
2/4 A kérdező kommentje:
Borzasztó volt, azt álmodtam hogy sógornőm (akinek szintén 2 éves a kisfia) megutálta az én 2 éves kislányomat és azt mondta hogy ne engedjem többet a fia közelébe, aztán meghalt anyósom aztán meghalt apósom én csak sírtam csak sírtam , mikor felébredtem még akkor is tudtam volna sírni és úgy éreztem magam mint aki egész éjszaka bőgött igaziból..
2011. máj. 1. 09:01
3/4 anonim válasza:
A vonzás törvénye.
Arra koncentráltál valszeg, hogy nem fogok rosszat álmodni, nem arra, hogy jót fogok álmodni.
Tudat alattinál is működik, azt pedignem tudjuk befolyásolni, csak ha átállunk a szinte teljes pozitív gondolkodásra.
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg azért álmodtál rosszat,mert azt képzelted hogy NEM FOGSZ ROSSZAT ÁLMODNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!