Milyen étrendet illetve eddzéstervet ajánlotok?
16 éves fiú vagyok 183 cm és 56 kg. Szeretnék elkezdeni tömegelni és ezért olyan étrendre és eddzéstervre lenne szükségem ami valakinek már bevállt. Utánaolvastam egy-két dolognak és például engem nem érdekelne egy kis zsírban való hízás sem a tömegnövelés közben, sőt inkább olyan étrendre/eddzéstervre lennék kiváncsi ami egy kis zsírt is rámrak!
Ha lehet azt is írjátok le, hogy mennyi idő alatt látszódott a változás és milyen mértékben, köszönöm előre is a válaszokat:)
Egy konkrét étrend és egy eddzés terv érdekelne, akár egy link is jó,
csak már bevállt valakinek aki akár hasonlóan kezdte mint én...!
Nos nem lenne rossz ha beépítenéd az étrendedbe a zabpelyhet ( főleg reggelire, nagyon hasznos tud lenni) , a rizst, lencsét, halat, tojást, Csirkét ( leginkább csirkemell/comb), disznóhúst, csicseriborsót, túrót, és tejet és néha krumplit. Ezek mind mind fehérje dús ételek, egy normális edzés mellé, ettől biztos hogy feljön rád pár kg izom. ( persze nem akkor ha nyúltányérnyit eszel belőle, de azért túlzásba se kell esni ;) ) Én ezzel a pár dologgal jelentős változást értem el 2 hónap alatt , bár hozzá kell tennem, hetente 10* edzek. Minden reggel 10 kor elmegyek futni, este pedig thai box edzésen vagyok. :) Magyarán mondva saját testsúllyal edzek , nem súllyal :) Remélem tudtam segíteni.
ja, és mellesleg ezekben van bőven szénhidrát is ;) Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!