Milyen eddzéstervet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Olyan kéne amit otthon a szobába is megtudok csinálni,főleg azért hogy izmosodjak.2010. dec. 23. 16:14
1/2 anonim válasza:
Cserélj kezet f@szverés közben....
2/2 anonim válasza:
Nekem még nem volt rá pénzem, tolódzkodtam két széken, akkor a hintaágyról levettem az ágyat és a csövön húzódzkodtam.
Akkor ment még a hasprés,lebegőülés.
Akkor olyat is csinálhatsz, h az ágyhoz leülsz úgy, h a hátaddal neki támaszkodsz.
Aztán két kezeddel hátranyúlsz,megfogod az ágyat és feltolod magad,lenegded majd újra fel.
Akkor a fekvőtámasznál megint az ágyat vette elő, arra raktam fel a lábaim.
Nagyjából ennyi, és mielőtt jönne valaki, h ez így sz*ar, hát tény, h ettől így nem lesz kétajtós szekrény,de bőven jobb mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!