Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A mellemben miert nincs soha...

A mellemben miert nincs soha izomlaz?

Figyelt kérdés
tenyleg soha,pedig rendszeresen edzek.amikor kezdtem mindenhol volt,csak ott nem.bicepszemben es hasamban elviselhetetlen izomlaz keletkezett az elso edzesek utan,de a labedzeseket maig erzem kemenyen,ket napja izomlazam van a combomban es a fenekemben a kitoresektol,de a tricepszem es foleg a vallam szokott igy lenni.mellizom semmi,pedig arra alapul az edzesen most mar,ketfele fekvenyomas,tarogatas,athuzas.de egyiknel sem erzem igazan a mellem,pedig a leheto legnagyobb sulyokkal dolgozok 4x8-10 ismetlesekig+fekvotamasz.tricepszem es vallam nagyon elfarad.elegedetlen is vagyok a melleimmel.annyi,hogy ruddal mar nem szoktam nyomi.otletek?valamit rosszul csinalhatok?
2014. júl. 5. 09:00
 1/10 A kérdező kommentje:
annyit hozzátennék,hogy a hónaljam mellett,a tapadási pontnál szokott fellépni izomlázszerű fájdalom,de arra gondoltam,hogy ott inkább meghúzhattam a gyakorlatok közben magam
2014. júl. 5. 09:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétele az izomláz izomfejlődéshez.
2014. júl. 5. 09:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Tolódzkodj is, szélesen.
2014. júl. 5. 09:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem is csak oldalt szokott lenni esetleg ha tolódzkodok akkor meg a lenti részen is minimálisan.
2014. júl. 5. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%-ban ugyanez az én bajom is.Én azt vettem észre, hogy vállból csinálom pedig annyira magas sem vagyok 185 centivel.Nem dolgozik neked sem a mellizmod.Én ezért nem is nyomok fekve.Egyedül tárogatásnál érzek valamit.Én azt csinálom, hogy a lehető legmagasabbra húzom fel a mellgép ülőkéjét és a csuklóm szinte a gyomorszájammal van egy vonalban mikor mellezek.És nem markolom át hüvelykujjal a fogózkodót.Te milyen magas vagy?Lehet, hogy ez a gond.
2014. júl. 5. 11:30
 6/10 A kérdező kommentje:

190 vagyok.

fekvenyomasnal csak a vallam erzem...brutalis a mellemhez kepest.anno fekvoztem es a vallam szelesedett,izmosodott.kezisulyzoval tarogatok,de sokszor a tricepszem miatt adom be a kulcsot,mert nem birom visszahuzni a sulyt,mellem semmi.athuzadnal ugyanugy tricepsz,pedig jol csinalom.

de mi a koze ennek a magassaghoz?probaltam sokfelekeppen,de a mellem alig dolgozik.

2014. júl. 5. 11:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is az a gondom, hogy csak oldalt érzem. De szerintem ha fejlödik akkor nem gond ha nincs izomláz
2014. júl. 5. 11:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne nyomj rúddal. Egyáltalán. Csak egykezes súlyokkal. És Döntött padon kezdj(30/45fokon). Utána mehet egyenes pad. És próbáld az elején lassan visszaengedni a súlyt, nem kell egyből nagy súlyra menni. Ezen kívül mehet tárogatás, és a végén pár sorozat áthúzás. Ennyi elég is.
2014. júl. 5. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
nyomj egykezessel fekve, és engedd le ameddig csak lehet.
2014. júl. 5. 12:41
 10/10 A kérdező kommentje:

#8:

most kb.leirtad egy mell edzesemet :D

2014. júl. 5. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!