Mikros fehérje süti?
Sziasztok
Tudnátok írni egy fehér sütnek a receptjét ?
Ilyensmit, amit mikróban 2-3 perc alatt el lehet készíteni :
pl :

1. Hozzávalók:
*32g csokis (vagy bármilyen) proteinpor
*1db egész tojás )
*1db tojásfehérje
*édesítő ízlés szerint
Elkészítés:
Mindent össze kell keverni, és müzlis tálkában, 2 perc mikrózás után készen is van.
Elkészítési idő: 3 perc
2. Hozzávalók:
*1 Tojás
*Zabliszt, 40 gramm
*Túró, sovány 0,2%, 50 gramm
*Joghurt 0,1% natúr, sovány, 100 gramm
*Semleges ízű fehérjepor, 40 gramm
*Szódabikarbóna, csapott teáskanálnyi, csipet só
*Folyékony édesítőszer
(Mentás-csokis ízhez:
*Étcsokoládé, 4 kocka
*Borsmenta olaj
*Matcha tea
DE lehet akár mákos, meggyes-mákos, kókuszos, narancsos, epres-csokis, sütőtökös, almás.. /amilyet akarsz/ ízesítésű is.)
Elkészítés: össze kell mindent keverni. A sütőedényt ki kell olajozni, vagy befújni tapadásmentes olaj-spray-vel. A süti kb 3x-osára nő meg.
Elkészítési idő: 750 Watton, 3 p 50 mp
Én a saját bögrés receptemet használom mikor diéta alatt nagyon vágyakozom valami édességre:
Egy bögrébe raksz 2 ek zabpelyhet (lehet szemes vagy őrölt), egy tojást, késhegynyi sütőport, 1 ek natúr (cukrozatlan) holland kakaóport, egy adagolókanál epres fehérjeport és felöntöd vízzel, vagy tejjel (nekem a tej jött be). 3 perc a mikróban és KÉSZ!! :) Szerintem nagyon jól illik egymáshoz az eper és kakaó,ráadásul semmi hizlaló vagy cukros dolog nincs benne, szóval uccu neki^-^ Jó étvágyat! (és fogyózást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!