Szerintetek az Erős Emberek?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire népszerűek az erős emberek a világon pl:Megy egy nagyvárosba az utcán egy erős ember vajon oda mennek hozzá közös fotóért vagy aláírásért??2014. jún. 29. 22:01
1/9 anonim válasza:
Ha felismerik, akkor lehet. Már ha oda mernek menni. Egy-kettőnek eléggé megfélemlítő külseje van. De ha mondjuk Hafthor Bjornson vagy Brian Shaw itt sétágatna én csinálnék velük fényképet már csak poénból is, hogy mennyivel nagyobbak nálam. Amúgy meg nem a legnépszerűbb sport a világon.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát igen szerintem márt csak azért megérné képet csinálni velük mert nem mindenhol látni ilyen izmos nagy magas embereket mint pl Björnson is.
2014. jún. 29. 22:25
3/9 anonim válasza:
Páran kérhetnek aláírást, de az emberek nagytöbbségét nem érdekli.
4/9 A kérdező kommentje:
Az is igaz de azért nem mindenhol látni ilyen erős embereket. Ők viszont nem tudnak annyira elvegyülni álruhába lenni mert nem átlagos testalkatúak.
2014. jún. 29. 22:29
5/9 anonim válasza:
Ez a sport szerencsére egyre népszerűbb, ki ne menne oda egy 160kilós vikinghez? :D Ugyan már
6/9 A kérdező kommentje:
békakrokk teljesen igazad van szerintem is egyre népszerűbb mert kevés az igazi erős ember ahhoz sok kitartás és adotságok is kellenek.
2014. jún. 29. 23:16
7/9 anonim válasza:
Az emberek 99%-a csak megnézné, de nem menne oda.
8/9 anonim válasza:
Azért Bjornsonhoz sokan odamennek aláírásért meg közös képért. Ha nem is az erőemelő teljesítménye miatt, de a Trónok Harca miatt tuti.
9/9 anonim válasza:
Ja Trónok Harcában is olyan kellemes, jóindulatú karaktert játszott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!