Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Te hogyan tartanád ebben az...

Te hogyan tartanád ebben az esetben a szálkásítást?

Figyelt kérdés
Tehát, eddig normálisan tartom, de holnaptól dolgozni fogok a volton, ami annyit takar, hogy 2re megyek fel és egész sokáig ott leszek... de. inkább aludni akarok, hogyha éjjelig ott kell maradni ( ami szinte biztos ) akkor bírjam, hisz az én étrendem inkább szénhidrát szegény és több zsírt viszek be.. tehát inkább reggel 7kor keljek fel, kajáljak meg és aludjak vissza vagy mikor felkelek akkor toljam be egybe a reggelit,tízórait ?
2014. jún. 29. 21:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is dolgozom nagyobb rendezvényeken, úgy szoktam hogy 3óránként kajálok ha 36órán keresztül is vagyok fent, és akkor alszom amikor tudok. Ha nem is alszol a testednek szüksége van energiára vagy elkatabolizálsz.
2014. jún. 29. 23:19
 2/3 A kérdező kommentje:
és akkor pontosan te hogyan is csinálnád? egyébként mi azaz elkatabolizálás ?
2014. jún. 29. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is úgy csinálnám, hogy amíg ébren vagyok folyamatosan, pár óránként ennék. Aztán valaki több, nagy adagban tolja be egyben a napi mennyiséget, mert erre esküszik, mivel szerinte ugyanolyan jó így is.
2014. jún. 30. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!