Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék paleozni, lenne...

Szeretnék paleozni, lenne néhány kérésem (? ).

Figyelt kérdés

Teljesen "tiszta" paleós nem lennék, mert sportolok. Ami leginkább ütközik a paleoval, az a reggeli zabkásám és az esti túróm joghurttal. Imádom mindkettőt és bár a zab az kompromisszumos, a tejtermékek teljesen tiltottak. Mennyivel rontom el a diétát, ha minden reggel zabot és minden este túrót eszem? Így is érne valamit, ha emellett a többi étkezésem paleo? És az edzés utáni fehérje turmixszal mi a helyzet?

Egyébként 18 éves lány vagyok, de ez ne kavarjon be, mert rendes súlyzós edzéseket csinálok. :) Edzés után pedig ch nélküli fehérjét szoktam inni.

2014. jún. 29. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Van külön paleos topic.

Szerintem a paleo lényege pont a tej(termékek) és a gabonafélék tilalma.

Tehát ha ezt megszeged, akkor mi marad a paleoból?

Csak a cukor...

Így nem paleozol, hanem mondjuk csökkentett glutén- és laktóztartalmú étrendet tartasz.

2014. jún. 29. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem muszáj teljesen szabályosan csinálni, jó dolog a paleo, engem is érdekel, de muszáj rizst is enni, mert olcsó és tömegelésnél kell a ch.

A zab meg a túró nagyon nem fér bele, de a fogyásban nem akadályoz, csak a kis elveikkel ütközik, mert keményítő, glutén, kazein tiltólistán van mind. Az edzés utáni turmix lehet paleo, ha tojásfehérjeporból van. A tejsavó nem az igazi. A zab nem kéne, akkor már inkább rizs menjen.

2014. jún. 29. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:

ha kivitelezhetetlen,vagy nagy a megszokás,akkor nem kell fullba átváltanod.

a zabot hagyd meg,edzés után tojás,vagy marha protein a tejsavó helyett ez mehet a zabba is,a túró,joghurt viszont felejtős,helyette beküldesz 4-5 tojást.

esetleg ha nagyon rá vagy állva az esti túróra és szeretsz a konyhában babrálni-

[link]

2014. jún. 29. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!