Van néhány kérdésem, tudtok rá válaszolni?
1Van tömegnövelő és szálkásító edzésterv?
2Ha naponta megeszek 1-2-szer 120g riszet és 120 g csirkemellet, attól ki fog tágulni a gyomrom? (70kg vagyok. Persze ezen kivül eszek mást is, most csak a legnagyobb napi adagom írtam le az 5-6 étkezés közül)
3Árthat valamit, ha csak nagyon ritkán eszek disznóhúst, és minden nap eszek csirkemellet? Persze megvan a napi szükséges zsír, ch fehérje.
4Ha pl fekvenyomásnál 70kg-ba tudok szabályosan nyomni 10-et, akkor van értelme lejjebb vennem a súlyt 60kg-ra, "mert a 70kg a súlyomhoz és koromhoz (70kg/17/f) túl sok és az izületeim öregkoromra teljesen tönkrefognak menni? Persze mindent megteszek, hogy minimalizáljam az izületi kopást. Alaposan bemelegítek, max-okat nem szoktam méregetni, izületvédőt szedek.
5A marhafehérje ár/érték arányban jobb, mint a tejsavó?
6Baj, ha napi 5-6-szor eszek? Nem túl sok?
Elég lesz, ha csak pár szóval válaszoltok a kérdéseimre. Ezek a kérdések nem engem, hanem apát foglalkoztatják. Folyton ilyesmiket kérdezget tőlem, de hiába válaszolok, nem hiszi el.
1.Van.
2.Nem
3.Nem
4.....
5.Nem
6.Nem.
1. Igen
2. Ha többe kalóriát eszel mint amennyit elhasználsz akkor nőni fogsz
3. Nem fog ártani akkor sem ha rendszeresen eszel
4. Neked kell kitapasztalni de ha egy sorozatba birsz 10-et és azután annyit sem akkor vidd lejebb föleg a kórod miatt
5. Nem, a marhafehérje állitolag rossz
6. Ezt nem lehet megmondani. Neked kell kitapasztalni mi a jó a te testednek, mindenkinek más válik be.
1. Nincs tömegnövelő és szálkásító edzésterv. Az étrend dönti el a dolgokat! A súlyzós edzés nem változik, csak több aerob megy mellé és az étrend más!
2. nem.
3. nem
4. Nincs értelme.
5. Nem jobb a marha árban sem és amúgy sem. A marha proteinek hidrolizált kollagénből állnak, semmi köze a húshoz!
6. nem sok.
Úhh basszus az első az nem.
étrended olvastam......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!