Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » McDonalds-os kaján lehet...

McDonalds-os kaján lehet diétázni/ tömegelni?

Figyelt kérdés
Mindenki szidni szokta, pedig minden tápanyag információ rajta van az összes ételen, úgyhogy tudni lehet, hogy mennyit eszik az ember. Ebből kifolyólag lehet diétás keretek közt is enni ha belefér a napi makro-tápanyag bevitelbe? Tömegelésnél? Ha az egészségi és anyagi szempontot nem veszük figyelembe. A McDonlads csak egy példa, lehet akármelyik gyorsétterem, mert szerintem mind egyforma.
2014. jún. 29. 02:21
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Persze diétázzunk McDonaldsos kajával, micsoda forradalmi ötlet, hogy ez eddig senkinek nem jutott eszébe.
2014. jún. 29. 02:38
 2/10 anonim ***** válasza:
A mekis kaja egyébként meglepően jó, pl a menzakajához vagy a kifőzdékhez képest, csak drága. Nagyon drága. Ennyiből talán már kijönne egy személyi szakács aki megcsinálja a kajád.
2014. jún. 29. 07:27
 3/10 Szintiszoli123 ***** válasza:
89%

A legtöbben, köztük én is, azt mondják, biztos, ami biztos, egyél "tisztán". Sokan saját tapasztalat alapján is ezt vallják, nem csak azért, mert elméletileg így jobban jársz.

Írj rá privátban marcii-ra vagy keresd vissza hasonló kérdéseknél a kommentjeit. Ő a "makrotápanyag-bevitel számít elsősorban"-elv nagy hirdetője, bár az utóbbi időben ő is azt javasolta, hogy legalább 80%-ban együnk "tisztán".

2014. jún. 29. 07:38
 4/10 Dogmatix91 ***** válasza:
Elméletileg megoldható, de azért messze nem a legjobb minőségű kaja amit kapni lehet. A saláták amit bele raknak olyan gyorsan leszedik, hogy marad benne jócskán permetszer (ezt olyan termelő mondta aki a mekinek szállít salátát), tehát ennyi erőből néha felütheted a fehérjédet egy kis domestossal. Rendszeresen biztos nem kajálnék a mekiben és valószínű az sem véletlen, hogyha esetleg évente 1szer betévedek akkor annak mindig kegyetlen fosás a vége.
2014. jún. 29. 09:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kfc egész "jó" ahhoz képest. Minap vettem egy szendvicset, és egy szép szelet csirkemell volt a zsemlében, látszódtak a rostok meg minden. :D

Mondjuk 800Ft volt, és kb 4 falat.

Most ebből napi 15-20db kellene legalább.

2014. jún. 29. 09:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Tömegelést is tisztán, tudsz magadnak kèszíteni tiszta süteményeket és desszerteket megott a sok hús nem értem minek a meki.
2014. jún. 29. 09:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát, nekem ismerősöm volt így, hogy edzés előtt meki, és utána is... igazából csak lusta volt főzni, figyelni a kajára. Az edzést is feladta később. :*

Szerintem arra gondolt a kérdező, hogy nem dől össze a világ, ha alkalomadtán megeszik az ember egy egy ilyen szendvicset, legalábbis én így értettem.

2014. jún. 29. 09:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát én azt mondom jobb tudni mit eszel. Az áráról nem is beszélve. Mérföldekkel jobban jössz ki ha otthon megcsinálod magadnak + saját magad ízesítheted a csirkemellet és olyan zöldséget eszel hozzá amilyet akarsz.
2014. jún. 29. 09:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen 80-90%-ban egyl tisztán és ha nagyon szeretnél mcdonalds kaját akkor edd azt. Mondjuk nehezen férne bele mert 1-2ben rengeteg zsír van. Meg szerintem annyira nem is finom. De le lehet dietazni ugy ha kozben eszel mcdonaldsot.
2014. jún. 29. 11:22
 10/10 anonim válasza:
Nem olvastam a többi választ úgyhogy sorry ha írták de unokatesóm mondta hogy volt egy csávó aki ezzel fogyott le,hogy csak ezt ette de úgy,hogy csak annyit amennyit egy férfi egy nap ehet.
2014. júl. 22. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!