Mindenki szidni szokta, pedig minden tápanyag információ rajta van az összes ételen, úgyhogy tudni lehet, hogy mennyit eszik az ember. Ebből kifolyólag lehet diétás keretek közt is enni ha belefér a napi makro-tápanyag bevitelbe? Tömegelésnél? Ha az egészségi és anyagi szempontot nem veszük figyelembe. A McDonlads csak egy példa, lehet akármelyik gyorsétterem, mert szerintem mind egyforma.
2014. jún. 29. 02:21
1/10 anonim válasza:
Persze diétázzunk McDonaldsos kajával, micsoda forradalmi ötlet, hogy ez eddig senkinek nem jutott eszébe.
2014. jún. 29. 02:38
2/10 anonim válasza:
A mekis kaja egyébként meglepően jó, pl a menzakajához vagy a kifőzdékhez képest, csak drága. Nagyon drága. Ennyiből talán már kijönne egy személyi szakács aki megcsinálja a kajád.
2014. jún. 29. 07:27
3/10 Szintiszoli123 válasza:
A legtöbben, köztük én is, azt mondják, biztos, ami biztos, egyél "tisztán". Sokan saját tapasztalat alapján is ezt vallják, nem csak azért, mert elméletileg így jobban jársz.
Írj rá privátban marcii-ra vagy keresd vissza hasonló kérdéseknél a kommentjeit. Ő a "makrotápanyag-bevitel számít elsősorban"-elv nagy hirdetője, bár az utóbbi időben ő is azt javasolta, hogy legalább 80%-ban együnk "tisztán".
2014. jún. 29. 07:38
4/10 Dogmatix91 válasza:
Elméletileg megoldható, de azért messze nem a legjobb minőségű kaja amit kapni lehet. A saláták amit bele raknak olyan gyorsan leszedik, hogy marad benne jócskán permetszer (ezt olyan termelő mondta aki a mekinek szállít salátát), tehát ennyi erőből néha felütheted a fehérjédet egy kis domestossal. Rendszeresen biztos nem kajálnék a mekiben és valószínű az sem véletlen, hogyha esetleg évente 1szer betévedek akkor annak mindig kegyetlen fosás a vége.
2014. jún. 29. 09:04
5/10 anonim válasza:
Szerintem a kfc egész "jó" ahhoz képest. Minap vettem egy szendvicset, és egy szép szelet csirkemell volt a zsemlében, látszódtak a rostok meg minden. :D
Mondjuk 800Ft volt, és kb 4 falat.
Most ebből napi 15-20db kellene legalább.
2014. jún. 29. 09:09
6/10 anonim válasza:
Tömegelést is tisztán, tudsz magadnak kèszíteni tiszta süteményeket és desszerteket megott a sok hús nem értem minek a meki.
2014. jún. 29. 09:10
7/10 anonim válasza:
Hát, nekem ismerősöm volt így, hogy edzés előtt meki, és utána is... igazából csak lusta volt főzni, figyelni a kajára. Az edzést is feladta később. :*
Szerintem arra gondolt a kérdező, hogy nem dől össze a világ, ha alkalomadtán megeszik az ember egy egy ilyen szendvicset, legalábbis én így értettem.
2014. jún. 29. 09:18
8/10 anonim válasza:
Hát én azt mondom jobb tudni mit eszel. Az áráról nem is beszélve. Mérföldekkel jobban jössz ki ha otthon megcsinálod magadnak + saját magad ízesítheted a csirkemellet és olyan zöldséget eszel hozzá amilyet akarsz.
2014. jún. 29. 09:30
9/10 anonim válasza:
Igen 80-90%-ban egyl tisztán és ha nagyon szeretnél mcdonalds kaját akkor edd azt. Mondjuk nehezen férne bele mert 1-2ben rengeteg zsír van. Meg szerintem annyira nem is finom. De le lehet dietazni ugy ha kozben eszel mcdonaldsot.
2014. jún. 29. 11:22
10/10 anonim válasza:
Nem olvastam a többi választ úgyhogy sorry ha írták de unokatesóm mondta hogy volt egy csávó aki ezzel fogyott le,hogy csak ezt ette de úgy,hogy csak annyit amennyit egy férfi egy nap ehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!