Ügyifagyi kérdése:
Igaz hogy ha tömegelni akkarok akkor nagy súlyal kell és maximum10-15 ismétléseket?
Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 11:54
1/9 anonim válasza:
Ne túlozzunk 15 :)
Inkább 8-10 ismétlés (1 széria alatt) és lehetőleg Piramis módszerrel.
2/9 Xyrot válasza:
Az a része valóban igaz, hogy hogyha tömegelni akarsz akkor nagy súllyal kell végezned a gyakorlatokat!
Viszont ismétlésnek ilyen esetben igencsak sok a 10-15! Ennyi ismétlést inkább szálkásításnál végeznek!
A 6-8 és MAX 10 ism. az optimális!Mivel a súly akkora kell, hogy legyen,hogy legfeljebb 6-8 ismétlést tudj vele végezni..ha megy több is akkor veheted a nagyobbat :)
3/9 Szergej55 válasza:
Testépítésben nem kell nagy súlyt használni. Nincs olyan, hogy tömegelő meg szálkásító súly. A kaja a lényeg.
4/9 Xyrot válasza:
Ez igaz..mármint, hogy a kaja fontos..de azért ne gondoljuk azt ,hogy eszünk étrend szerint s emelgetünk 5kg-t néhányszor és már kész is..ez annál összetettebb!
5/9 anonim válasza:
Xyrot, kicsit el vagy tévedve. szálkásításkor sem kell kis súlyokkal dolgozni, mert az pont izomvesztéshez vezet. Szálkásításkor is maradunk a nagy súlyoknál csak az étrend más és megy aerob edzés is. Ennyi. Olvass sokat, pl a bodybuilderen a szálkásítás tévhitek című cikket, keress rá.
6/9 Xyrot válasza:
Teljesen igazad van..viszont nem azt írtam, hogy KELL több ismétlés hanem, hogy van aki így tesz..a helyességéről nem írtam, hogy jó lenne..De elnézést kérek mivel rosszul fejeztem ki magam!
8/9 Xyrot válasza:
Nincs amiért..te az igazat mondtad :) Teljesen az én hibám..örvendek, hogy kijavítottál mivel lehet félre vezettem volna valakit ha úgy marad..!
9/9 A kérdező kommentje:
direkt -.-
2014. máj. 5. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!