Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igaz hogy ha tömegelni akkarok...

Ügyifagyi kérdése:

Igaz hogy ha tömegelni akkarok akkor nagy súlyal kell és maximum10-15 ismétléseket?

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne túlozzunk 15 :)

Inkább 8-10 ismétlés (1 széria alatt) és lehetőleg Piramis módszerrel.

2014. máj. 2. 11:56
 2/9 Xyrot ***** válasza:

Az a része valóban igaz, hogy hogyha tömegelni akarsz akkor nagy súllyal kell végezned a gyakorlatokat!

Viszont ismétlésnek ilyen esetben igencsak sok a 10-15! Ennyi ismétlést inkább szálkásításnál végeznek!

A 6-8 és MAX 10 ism. az optimális!Mivel a súly akkora kell, hogy legyen,hogy legfeljebb 6-8 ismétlést tudj vele végezni..ha megy több is akkor veheted a nagyobbat :)

2014. máj. 2. 13:50
 3/9 Szergej55 ***** válasza:
Testépítésben nem kell nagy súlyt használni. Nincs olyan, hogy tömegelő meg szálkásító súly. A kaja a lényeg.
2014. máj. 2. 15:20
 4/9 Xyrot ***** válasza:
Ez igaz..mármint, hogy a kaja fontos..de azért ne gondoljuk azt ,hogy eszünk étrend szerint s emelgetünk 5kg-t néhányszor és már kész is..ez annál összetettebb!
2014. máj. 2. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Xyrot, kicsit el vagy tévedve. szálkásításkor sem kell kis súlyokkal dolgozni, mert az pont izomvesztéshez vezet. Szálkásításkor is maradunk a nagy súlyoknál csak az étrend más és megy aerob edzés is. Ennyi. Olvass sokat, pl a bodybuilderen a szálkásítás tévhitek című cikket, keress rá.
2014. máj. 2. 16:43
 6/9 Xyrot ***** válasza:
Teljesen igazad van..viszont nem azt írtam, hogy KELL több ismétlés hanem, hogy van aki így tesz..a helyességéről nem írtam, hogy jó lenne..De elnézést kérek mivel rosszul fejeztem ki magam!
2014. máj. 5. 15:05
 7/9 anonim ***** válasza:
oks, én akkor én bocs!:)
2014. máj. 5. 17:12
 8/9 Xyrot ***** válasza:
Nincs amiért..te az igazat mondtad :) Teljesen az én hibám..örvendek, hogy kijavítottál mivel lehet félre vezettem volna valakit ha úgy marad..!
2014. máj. 5. 17:47
 9/9 A kérdező kommentje:
direkt -.-
2014. máj. 5. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!