Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok segíteni kicsit?...

Tudnátok segíteni kicsit? Tömegelni szeretnék, kezdő vagyok még

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, jelenleg 157 cm és 47 kg. 2 hónapja elegem lett magamból, nem vagyok megelégedve azzal, hogy mindenki gyengének meg soványnak tart. Elkezdtem zumbára járni heti 2x, meg aerobikra heti egyszer, és eredménye lett, mert azóta jött rám 2 kg(45 voltam), meg érzem, hogy kicsit erősödtem is. Most nyáron végre nem vagyok koleszban, szeretnék elkezdeni tömegelni. Hétfőn már voltam, ma megyek megint. Ez az edzésterv megfelel? Nagyon sokat kerestem, ez tűnt a legmegfelelőbbnek:

[link]

az első napot már megcsináltam, ma jön a második. Jó ez a terv?

így szeretnék egyszer kinézni: [link]

igyekszem úgy étkezni, ahogy kell, anya már úgy-ahogy elfogadta. Fehérjeport, kiegészítőket egyelőre hanyagolnám.

Előre is köszönöm

2014. jún. 18. 10:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Google alapismeretek.
2014. jún. 18. 11:13
 2/2 anonim ***** válasza:

70%-ban az étrenden múlik a dolog. Azt kell először helyrerakni. 94 gramm fehérje és a szénhidrátot (ch-t) neked kell úgy beállítani hogy heti 0,5-1 kg súlygyarapodás legyen ha kevesebb emeld a ch-t ha több csökkentsd.

Edzésterv:

[link]

annyit csinálsz amennyit tudsz szabályosan. ez legyen 1,5-2 hónapig utána osztott edzésterv menjen: pl. ez [link]

Tápkieg fehérjétől nem kell félni, az is csak kaja, csak por formájában. de ha azt nem is akarsz venni, akkor egy multivitaminra beruházhatsz pl: mega daily one plus.

2014. jún. 18. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!