Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik lenne érdemes a számomr...

Melyik lenne érdemes a számomra? Konditerem vagy az otthoni kondizás?

Figyelt kérdés
Nos jelenleg 20éves férfi vagyok,eddig igazából elhanyagoltam a testemet mármint elhíztam felszedtem egy kis felesleget. Kb kerek 100 kg vagyok 187 centi és igazából nem fogyni szeretnék hanem átépíteni izomba a testemet. Gondoltam arra hogy veszek egy komplett kondigépet plusz kézi súlyzókat rudat tárcsákat és elkezdek itthon kondizni. hely az lenne neki. De viszont belegondoltam abba is hogy elmehetnék egy konditerembe mint pl a Home fitness vennék egy havi bérletet és mondjuk egy személyes edzővel elkezdenék edzeni kondizni. Nem tudom hogy melyik lenne jobb megoldás. Meg igazából félek olyan szempontból elmenni egy konditerembe mivel még nem voltam soha félek hogy valamit rosszul csinálnék. És persze ehhez egy tökéletes étrendet is meg kell tervezni . Kérném csak komoly válaszokat írjatok és ha lehet akkor olyan írjon akinek van valami tapasztalat ezekkel kapcsolatban.
2014. jún. 28. 23:40
 1/6 anonim ***** válasza:

a 2. megoldás a személyi edző a lehető legjobb ötlet.

évek hibáit spórolhatod meg így és ő a lényegben a kajálásban is tudna segíteni.

2014. jún. 28. 23:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Ajánlott lenne elolvasni a Sárga Kapszula c. könyvet ingyenesen letölthető, a személyi edző nagyon jó ötlet, amelyik versenyzett vagy versenyző én ahhoz mennék. Sok sikert :)
2014. jún. 29. 00:55
 3/6 anonim ***** válasza:

1. Olvasd el a sárgakapszzulát

2. Keress fel egy személyi edzőt és tanuld meg a gyakorlatok helyes végrehajtását

3. Vegyél otthonra felszerelést

2014. jún. 29. 05:54
 4/6 anonim ***** válasza:

2 dolog amitől falra tudok mászni a testépítésben.

1. a fehérje por káros

2. zsírt átalakítani izommá

2014. jún. 29. 08:34
 5/6 anonim ***** válasza:

otthoni edzéssel szerintem azoknak jó, aki már eljutottak egy szintre, tudják mit csinálnak. Ezt csak én gondolom így, szubjektíve.

Menj konditerembe - én ezt javasolnám.

Ha személyi edző segít, az a legjobb.

Én is féltem hogy "rosszul csinálok valamit" és még számos egyéb dologtól. Most két hónap után már nem parázok rajta, hogy szinte mindent rosszul csinálok. :D

Szerintem nem egyszerű hozzászokni ehhez a fajta mozgáshoz, a súlyokhoz, stb. Ráadásul az edzőm szépen megmutat mindent, mégsem értem, aztán itthon nézem a bodybuilder.hu videóit, és úgy próbálok okosodni, jobban képbe jönni.

Egy jó személyi edzővel jársz a legjobban szerintem. Ha meg úgy érzed béna vagy, nézd a jó oldalát: a hibákból lehet a legtöbbet tanulni! :D

Menj el nyugodtan, ne várj túl sokat magadtól, idő míg belejön az ember.

Egyszer láttam, hogy egy srác szinte hídba ment le, úgy erőlködött valami kétkezes súlyzóval. Arra gondoltam mindössze, hogy ez így kissé balesetveszélyes, de sem én, sem más nem röhögte ki.

2014. jún. 29. 08:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat. És megfogadtam a tanácsotokat sőt hétfőn már elnézek pár konditerembe itt a környékünkön és a közelben.
2014. jún. 29. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!