Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthoni edzéssel milyen...

Otthoni edzéssel milyen eredményeket érhetnék el?

Figyelt kérdés

Nem régóta,4 hónapja kezdtem súlyzós testedzésket végezni és nagyon megtetszett.Eddig konditerembe jártam,de egyre jobban zavar az a rengeteg ember,a folyamatos beszélgetés,ráadásul messze van,drága is,rengeteg a macera...úgy gondoltam otthon próbálok meg edzeni.

Rendelkezémre álló felszerelések:jelenleg két db 8kg-os kézisúlyzóm van,de már kinéztem egy dönthető fekpadot és még két db 15kg-ig szerelhető kézisúlyzót.A 8as a gyakorlatok többségéhez borzasztóan kevés,de pl.tárogatás,oldalemelés,lórugás megoldható vele még most,de kell a 15kilós is.Jelenleg bőven megfelelne az igényeimnek,annál nagyobb súlyokkal nem dolgozok még.

Mi a véleményetek?

Itt egy edzésterv,a hátazással vagyok bajban.

mellizom:

fekvenyomás egyenes padon egykezes súlyzókkal

tárogatás egyenes padon

fekvenyomás ferde padon egykezes súlyzókkal

tárogatás ferde padon

áthúzás egykezes súlyzóval

vállak:

vállból nyomás egykezes súlyzókkal

fej fölé nyomás egykezes súlyzókkal

oldalemelés

vállvonogatás

előre emelés

bicepsz:

bicepszezés állva váltott karral

kalapács-bicepsz gyakorlat

koncentrált bicepszgyakorlat

tricepsz:

tricepsznyújtás fejfölött egykezes súlyzókkal

egykezes tricepsznyújtás fekve

lórúgás döntött törzzsel

hátizom:

egykezes döntött törzsű evezés

itt vagyok bajban,sajnos több gyakorlatot nem ismerek,ami végezhető lenne gépek/kétkezes rúd/húzódzkodó nélkül

láb:

guggolás egykezes súlyzókkal

kitörés egykezes súlyzókkal

vádliemeles egykezes súlyzókkal

2014. jún. 28. 10:52
 1/2 A kérdező kommentje:

És még annyi,hogy a gépek nem fognak hiányozni,mert mindenki ezzel jön,hogy azok sokkal hasznosabbak...eddig a hátazáshoz használtam(mellhez húzás,kábeles evezés),tricepszhez a csigát és pár lábgépet.

Ami hiányozhat,az a kétkezes rúd tárcsákkal,jóval több lehetőséget biztosítna,de jelen pillantban meg kell elégednem a kézisúlyzókkal és a paddal,nagyrészt ezekre építettem eddig is az edzéseimet.

2014. jún. 28. 10:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is idehaza csinálom! Nem rossz, de itt is találsz edzéstervet: [link]
2014. jún. 28. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!