Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek normál étrend...

Szerintetek normál étrend mellett lehet edzenni? úgy értem lesz változás a testemen?

Figyelt kérdés
2014. jún. 28. 10:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A normál házi koszttal is lehet fejlődni ideig óráig. Én évekig úgy edzettem. A különbség annyi volt, hogy míg én 5 év alatt értem el valamit, addig egy komolyan ráfekvő szigorú diétát tartó egyén ugyanazt kicsit több, mint két év alatt már abszolválni tudta. Aztán pedig nekem nem ment feljebb, míg étrenddel még tudtam hozni rajta.
2014. jún. 28. 13:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Genetika függő is, meg hogy mit tartalmaz a házi koszt. Én toltam 1-1.5 évig úgy hogy azt se tudtam miaz az étrend kb, a cukrozott zsírt megettem ha jó íze volt ( kisebb túlzással) és fejlődtem izomba, tényleg jöttek a kilók, de sajna zsírba is bőven jött. Valszeg megvolt a fehérjém, csak sok volt mellé a plusz kcal, mert nem tiszta forrásokból vihettem be.
2014. jún. 28. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!