Ennyi alkohol mennyire para az fejlődés/edzés szempontjából?
Figyelt kérdés
Általában egy hónapban 2-3 alkalommal járok bulizni, ekkor a nagyjából a következő mennyiséget szoktam fogyasztani kb. 6-8 sör és 4-5 tequila az este folyamán.
Úgy szoktam idoziteni az edzéseket, hogy az nap amikor bulizok nem kondizok. Másnap figyelek a vitamin bevitelre, ill iszom sok vizet, sajnos megfelelő kajálás nem mindig jön össze a buli utáni napokon....
2014. jún. 26. 22:59
11/15 anonim válasza:
Értem bocs, csak a 12ről 20ra fejlődött a karhajlításomtól rákot kaptam. :D Az a baj hogy túl sok 15éves monológját olvasom itt gyakorin. Te meg akkor úgy látom az arany közepet választod :) fogd vissza a piát és jókiállású egészséges ember leszel/vagy a sporttól.
12/15 A kérdező kommentje:
köszi! igyekszem;)
2014. jún. 27. 01:28
13/15 anonim válasza:
Genetikafüggő a dolog.Egyik haverom minden hétvégén bebas.zik,füvezik, napi 1 doboz cigit is elszív, össze-vissza kajál és izmos.Én ezt már nem tehetem meg mert zsírosodnék.Ő viszont semmit sem fog megbecsülni az életben ezért boldog ember sem lesz :)
14/15 anonim válasza:
Ugyanezt a mennyiséget megihatnád úgyis hogy semmilyen hátrányt nem szenvednél tőle, sőt még előnyös is lenne!
Csak nem két vagy három alkalom alatt kell elfogyasztani ezt a mennyiséget, hanem szépen elosztva minden napra.
Így minden este ihatnál vagy egy sört vagy tequilát, ami még pont hogy egészséges is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!