Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A fejlődés mennyire múlik az...

A fejlődés mennyire múlik az edzésterven?

Figyelt kérdés

Mondjuk valaki jó kajan van és heti 3x edz keményen.

De létezik olyan olyan hogy mondjuk 3 napos osztottal sokkal jobban/rosszabbul fejlődik mint egy teljes testtel/2 napossal? Vagy ha rendesen edz,eszik,pihen és nem kerül túledzésbe akkor ez mindegy?

2014. jún. 23. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Ki kell próbálni, hogy neked melyik válik be :)

Nekem a 4-5 napos edzéstervek váltak be ! :D

2014. jún. 23. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a jó. Ha nem így lenne, akkor mindenki ugyanazt végezné. Neked kell megtalálni, hogy neked mi a jó.
2014. jún. 23. 19:49
 3/8 A kérdező kommentje:

Épp ez az.

Amíg nem találom meg a megfelelőt addig feleolyan lassan fejlődöm?

2014. jún. 23. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Az a legjobb edzesterv amit a legszivesebben csinalsz és amivel kovetkezetes vagy.

Ha ugyanolyan kemenyen edzenel akkor teljes testtessel valoszinuleg gyorsabban fejlodnel mert tobbszor "kapcsolnad be" a feherje szintezist.

2014. jún. 23. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem fejlődtem jobban a teljes testessel, pedig sokszor próbáltam. Szóval ez is egyénfüggő. De az sem igaz, hogy bármelyiktől fele annyira fejlődsz.
2014. jún. 23. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Mondom csak elvileg.

Amugy az első 5 évedben próbáltad?

2014. jún. 23. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Hopp azt irtam valoszinuleg. Na mindegy ugy ertettem elvileg,
2014. jún. 23. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, én azzal is kezdtem, de már nem emlékszem meddig csináltam. Utána váltogattam a terveket, és sokszor volt teljes testes is, és olyan is, hogy heti 4 edzés, de kétfelé bontva a testet (na ez így jól hangzik.:) ). Szóval mindegy mit csináltam, akkor is fejlődtem, de a legjobban az osztottal. Legalábbis én így érzem.
2014. jún. 23. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!