Jó lesz ez az edzésterv számomra? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el, az erdőben futni és vannak kitéve "elemek" és gondoltam, hogy csinálom azokat is. Szóval 5km futás közben vannak ugye megállók.
1. megállónál: 10fekvő ( szűken, majd tágan 2x6 )
2. m.: tricepsz (2 x 5-6)
3. m.: húzóckodás (2-3 x 5-6)
4. m.: has ( 1x6 )
5. m.: gugolás( 1x10)
Persze közben kocgás vagy futás, ahogy birom.
Szerintetek jó lesz ez így ? Mit ajánlatok?
2014. jún. 26. 18:13
1/6 anonim válasza:
Mi a célod? Fogyás? Mert ahhoz diéta is kell. Izmosodás-erősítés? Oda meg magas kalóriatartalmú és fehérjében gazdag étrend kell és nagyobb intenzitású edzésterv+pihenő. Állóképesség növelése? Mert szerintem arra ideális. Amikor pedig pihensz, csiszold egy picit a nyelvtan tudásod.
2/6 anonim válasza:
allokepessegnek es fogyokurahoz nagyon jo, de eroedzesnek nem
3/6 anonim válasza:
Mi a cél? Mert ezzel nem leszel izmos, de átmozgatásra elmegy. Így írjuk ezeket: húzódzkodás, guggolás.
4/6 A kérdező kommentje:
Fogyás esetleg állóképesség növelése a célom. Köszönöm a válaszokat! :)
2014. jún. 26. 19:09
5/6 anonim válasza:
Fogyáshoz jó lesz, ha van mellé diétád is, mivel csak kalória mínuszban tudsz zsírt leadni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2014. jún. 26. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!