Shaun T. Hip Hop Abs programjáról vélemény?
Figyelt kérdés
Az Insanity-t csak 1 hónapig csináltam, mert nem bírtam, de most rátaláltam erre az edzésre. Azt írták róla hogy hat nap alatt fogytak vele 4-5 cm és 2-3 kg-ot. Én ezt nem hiszem el, viszont az előtte-utána (2 hónap) fotók bejönnek. Próbáltátok már? Ha igen vélemény?2014. jún. 23. 14:25
1/3 anonim válasza:
Nem ismerem, de:
1: heti 0,5-1kg az, ami zsírként lemehet rólad, ha ennél több a fogyás, akkor ott sok az izomveszteség is, ami nagyon nem jó (leszámítva az első hetekben eltávozot vízmennyiségről)
2: elötte-utána képet én is csinálok neked photoshop-al, egy kis kontraszt, telítetség, esetleg csepfolyósítás.
3: nem az edzéstől fogysz (persze közvetve segít, mivel kalóriát égetsz vele, így relatíve többet ehetsz aznap) hanem a diétától. Ha nem vagy kalóriaminuszban, fejenálva pöröghetsz is egész nap, nem fogsz fogyni.
2/3 anonim válasza:
Barátnőm csinálja, 2 hónap alatt lement, 6 kiló róla (jó, életmódot is váltott), heti 2-3x csinálja.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2014. jún. 23. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!