Fekvőtámasztól lehet izmosodni?
Elméletileg le lehet még a könyvet is, csak én most meg nem próbálom ezzel a ... okostelefonnal, csoda lesz ha túléli a mai napot.
Amúgy a könyvből csak a gyakorlatok a lényeg, a táplálkozási része ökörség.
A második részben beszél a kajáról, hogy elég 56g fehérje, vagy valami hasonló baromságokat ír a könyv. De ezeket nem kell beszopni.
Kérdező, lehet izmosodni fekvővel egy darabig, de messze elmaradsz attól, amit súlyzós edzéssel elérhetnél.
Nem olvastam a második a részt, csak az elsőt. Abban mindössze annyi volt a kaja kapcsán, hogy (és most szó szerint idézem) "Ha nehezen tudsz haladni a gyakorlataiddal, pár hónapig figyelj oda, és dobj le magadról némi zsírt." (311.old.)
Ezek után nem gondoltam, hogy a második részben bármi érdemleges is található a második részben.
Azért írhattak volna bele valami normálisat is. Persze akkor oda a testépítők lehúzása, kikotyogták volna hogy értünk a táplálkozáshoz :D
Végülis akinek gyors az anyagcseréje az ugyis rájön hogy kevés lesz az.
Az igazi endóknak meg szinte mindegy, ha nem is akar olyan nagy lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!