Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányok mi a jobb?

Lányok mi a jobb?

Figyelt kérdés

Izmos test kocka has nélkül vagy kocka has izmos test nélkül.

Izmos test kocka has nélkül példa:

[link]

Kocka has izmos test nélkül:

[link]

Nem az érdekel hogy bejön e a csávó hanem hogy melyik test a szebb. Ha izmos de nem kockás a hasa vagy fordítva. Légyszi kort is. Köszönöm.

2014. jún. 24. 13:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pedig még kisebbekre is rámondják. De egy komolyabban edző embernél ez nem szint.
2014. jún. 24. 20:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Az a baj aki edz az ezt már kicsinek látja. Magamról tudom. Volt egy srác amikor én kezdtem azt hittem hogy neki hűűű de nagy karja van. Eltelt fél év. Most már röhögök magamon hogy mennyivel van nagyobb karom és ami anno nagy volt az most picinek számit közben ugyan akkor. Egy lánynak pedig nincs nagy karja. Tehát ez nekik nagy. :D
2014. jún. 25. 00:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, de nekem inkább bejön a kicsit izmos férfi test mint az aránytalanul izmos test (pl. a kezei le vannak maradva a lábaihoz képest vagy a hasa a kezeihez képest vagy a lábai mint két pálcika a felsőteste meg mint a szekrény). Tehát mindegy az izommennyiség, de legyen arányos!
2014. jún. 26. 20:31
 14/14 anonim ***** válasza:
A csajszi jól mondja arányosnak kell lenni és akkor kb. Mind egy, amúgy egyik képen sem volt egy izmos ember sem.
2014. jún. 27. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!